Ce vrăji au făcut nişte bloggeri chibzuiţi

V-am raportat zilele trecute cam ce învăţăminte am tras din experimentul „Săptămâna bloggerului chibzuit” powered by Millennium Bank: un total săptămânal de 1126,75 lei, ceea ce înseamnă o medie de 160, 95 lei pe zi. Astăzi hai să vă spun cam ce au făcut cei care au acceptat provocarea mea de a face şi ei acest experiment. Cu menţiunea că eu fac aici doar un fel de recensământ al postărilor lor şi că vă invit la ei pe blog să vedeţi în detaliu ce şi cum. În plus, desigur, îmi permit să fac anumite considerente pe marginea chibzuinţei de care au dat dovadă. Sau nu :))

Lucian a fost campionul acestei provocări cu un total de 1100 lei. După mine, fireşte :D El a mers exact pe modelul meu, adică raportări în fiecare zi. Vă invit să citiţi, pe zile, cât a cheltuit în ziua 1, ziua 2, ziua 3, ziua 4, ziua 5, ziua 6, ziua 7. Aș face doar o singură precizare legată de atâta muncă de ținere a socotelilor: bre, să nu văd io o brânzoaică cu gem în toate zilele astea… :))

Răzvan s-a apropiat simţitor de noi, cei doi din faţă, (rockeru tot rocker :D) cu un total săptămânal de vreo 267 lei. Am totuşi un regret: tovarăşu Răzvan, păi cum ne-a fost vorba? Nici o bere, domle, pe lista aia? :))

Ioana a izbutit un total saptămânal de puţin peste 147 lei. M-a luat, e clar :)) Deşi a fost consecventă misiunii ei care zice că „Banii trebuie să circule, iar eu nu îi încurc în îndeplinirea ”misiunii” lor” :D Precizare: mai că te-aş numi consultantul meu financiar măcar pentru încă o săptămână :))

Daniel loveşte şi mai tare şi ne zăpăceşte cu… 117 lei pe săptămână. Bre, ia spune, când ai pornit experimentul, credeai că o să te ajute să înţelegi mai bine cu arunci cu banii? :D Când vin la Craiova, berea o dau eu, căci tu eşti prea chibzuit :))

Georgiana a terminat săptămâna cu un devastator total de 113,5 lei. Nu mai este nimic de spus, ne-a ciuruit… Sau, mă rog, doar să sper că nu i-a părut rău când a început experimentul :D

Hai că a fost interesant ce a ieşit. Uite de aia arunc eu astfel de provocări, pentru că după aceea putem schimba impresii, discuta, alea alea. Şi pentru că eu unul chiar cred că sunt utile astfel de exerciţii. Chiar foarte utile :)

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

6 thoughts on “Ce vrăji au făcut nişte bloggeri chibzuiţi”

  1. Multumesc :)
    A fost o saptamina trista, cu brinzoaice cu gem numai ‘din pachet’, cu doar doua beri parca (din care doar una ‘fara motiv’) pen’ca a fost frig, drept care s-au folosit alte licori, tot ‘din pachet’, mai adecvate temperaturii. Vestea buna este ca m-am ingrozit cu privire la banii dati pe tigari (drept care accelerez trecerea la Etapa 3 a programului de fumator moderat). SI am continuat sa-mi notez cheltuielile in fiecare zi, ba chiar mi le-am pus si pe post-it-uri, pe perete – ceea ce, in saptamina urmatoare, mi-a generat un pui de depresie… Da’ trece, acusica.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.