Dacă vrei să știi cât costă o prezență decentă a unui brand în social media, hai la cursul nostru. Dar vezi că early-birdul zboară repede, să știi :D

Ce vrăji au făcut nişte bloggeri chibzuiţi

V-am raportat zilele trecute cam ce învăţăminte am tras din experimentul “Săptămâna bloggerului chibzuit” powered by Millennium Bank: un total săptămânal de 1126,75 lei, ceea ce înseamnă o medie de 160, 95 lei pe zi. Astăzi hai să vă spun cam ce au făcut cei care au acceptat provocarea mea de a face şi ei acest experiment. Cu menţiunea că eu fac aici doar un fel de recensământ al postărilor lor şi că vă invit la ei pe blog să vedeţi în detaliu ce şi cum. În plus, desigur, îmi permit să fac anumite considerente pe marginea chibzuinţei de care au dat dovadă. Sau nu :))

Lucian a fost campionul acestei provocări cu un total de 1100 lei. După mine, fireşte :D El a mers exact pe modelul meu, adică raportări în fiecare zi. Vă invit să citiţi, pe zile, cât a cheltuit în ziua 1, ziua 2, ziua 3, ziua 4, ziua 5, ziua 6, ziua 7. Aș face doar o singură precizare legată de atâta muncă de ținere a socotelilor: bre, să nu văd io o brânzoaică cu gem în toate zilele astea… :))

Răzvan s-a apropiat simţitor de noi, cei doi din faţă, (rockeru tot rocker :D) cu un total săptămânal de vreo 267 lei. Am totuşi un regret: tovarăşu Răzvan, păi cum ne-a fost vorba? Nici o bere, domle, pe lista aia? :))

Ioana a izbutit un total saptămânal de puţin peste 147 lei. M-a luat, e clar :)) Deşi a fost consecventă misiunii ei care zice că “Banii trebuie să circule, iar eu nu îi încurc în îndeplinirea ”misiunii” lor” :D Precizare: mai că te-aş numi consultantul meu financiar măcar pentru încă o săptămână :))

Daniel loveşte şi mai tare şi ne zăpăceşte cu… 117 lei pe săptămână. Bre, ia spune, când ai pornit experimentul, credeai că o să te ajute să înţelegi mai bine cu arunci cu banii? :D Când vin la Craiova, berea o dau eu, căci tu eşti prea chibzuit :))

Georgiana a terminat săptămâna cu un devastator total de 113,5 lei. Nu mai este nimic de spus, ne-a ciuruit… Sau, mă rog, doar să sper că nu i-a părut rău când a început experimentul :D

Hai că a fost interesant ce a ieşit. Uite de aia arunc eu astfel de provocări, pentru că după aceea putem schimba impresii, discuta, alea alea. Şi pentru că eu unul chiar cred că sunt utile astfel de exerciţii. Chiar foarte utile :)

6 comentarii la “Ce vrăji au făcut nişte bloggeri chibzuiţi

 1. Razvan Reply

  Nici o bere, sefu’ :) Asta e, am dezertat din tagma bautorilor de alcooale. :D

 2. pegassus Reply

  Multumesc :)
  A fost o saptamina trista, cu brinzoaice cu gem numai ‘din pachet’, cu doar doua beri parca (din care doar una ‘fara motiv’) pen’ca a fost frig, drept care s-au folosit alte licori, tot ‘din pachet’, mai adecvate temperaturii. Vestea buna este ca m-am ingrozit cu privire la banii dati pe tigari (drept care accelerez trecerea la Etapa 3 a programului de fumator moderat). SI am continuat sa-mi notez cheltuielile in fiecare zi, ba chiar mi le-am pus si pe post-it-uri, pe perete – ceea ce, in saptamina urmatoare, mi-a generat un pui de depresie… Da’ trece, acusica.

 3. mirina Reply

  Prin aprilie descoperisem intamplator o platforma romaneasca de tinut socoteala cheltuielilor. Am facut un experiment similar, dar intre timp m-am mai lasat de “meserie”. :)

 4. zoltybogata Reply

  Și așa, tot mult cheltuiți.Multă sănătate

 5. Natural Reply

  Depinde in ce zi nimeresti in Craiova :) Dupa cum vezi in anumite zile sunt chibzuit si cheltuielile tind spre zero, iar in altele ma mai nechibzuiesc si eu :)) Spor chibzuitor!

 6. Ionut Reply

  Sa fiu sincer, si eu mi-am propus sa tin evidenta cheltuielilor intr-o anume saptamana. Am impresia ca arunc cu banii aiurea si nu ma aleg cu mare lucru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.