Dacă ai fi putut alege, tu în ce epocă ai fi vrut să te naşti?

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Poate că o să ziceţi că e reclamă la serial sau la postul tv sau nuş ce. Ziceţi ce vreţi, este dreptul vostru irefutabil să credeţi ce vreţi. Doar că, cel puţin de data aceasta, nu este aşa. Căci ideea acestei postări mi-a venit uitându-mă la poza cu Cosmin Tudoran de mai jos.

HISTORY - Cosmin Tudoran - Viking pentru o zi (2) (Medium)

Lasă că este una din cele mai mişto găselniţe pentru promovarea serialului Vikingii, care începe pe 21 octombrie la HISTORY®. Lacă că trăpălugul de Tudoran a fost îndeajuns de tare lovit cu pucul încât să facă aşa ceva. Mie altceva mi-a trecut prin minte când l-am văzut. Exact ce vă spun în titlu.

Eu unul parcă mă văd în epoca muşchetarilor. Dar numai pentru că mă amăgesc că atunci era mai multe onoare în lumea asta şi că exista mai multă camaraderie. Mă amăgesc, repet, căci sunt ferm convins că suma păcatelor omeneşti în fiecare epocă este una constantă. La fel cum sunt ferm convins că ne plac epocile îndepărtate (în trecut sau în viitor) pentru că nu suntem aproape de ele să le vedem şi urâţenia…

Hai, aşa, de dragul jocului: ce epocă aţi alege şi de ce?

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

10 thoughts on “Dacă ai fi putut alege, tu în ce epocă ai fi vrut să te naşti?”

  1. Salut, eu sunt multumit de epoca in care m-am nascut. Nu cred ca mi s-ar fi potrivit alta, deoarece, cum ai spus si tu, suma pacatelor omenesti este constanta, in schimb usurinta vietii data de tehnologie nu.

  2. Daca as putea alege, n-as alege epoca in care sa ma nasc. Aici as lasa destinul sa aleaga. Dar mi-as alege cealalta borna, care sa fie in timpurile noastre. Ca sa-mi fac o idee cum a fost si cum este si eventual sa scriu si pe blog :)

  3. Dilema mare :) Tocmai am vazut, si eu, toate cele 6 sezoane de Lost dintr-o data – si m-am gindit ca n-as supravietui doua zile fara conexiune internet (pe telefon SI laptop) !
    Dincolo de asta, sint, din copilarie, un fan al calatoriei in timp. As misuna constant :) Dar, probabil ca tot mi-as alege epoca de acum 10-15 ani !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)