Dacă ai fi putut alege, tu în ce epocă ai fi vrut să te naşti?

Poate că o să ziceţi că e reclamă la serial sau la postul tv sau nuş ce. Ziceţi ce vreţi, este dreptul vostru irefutabil să credeţi ce vreţi. Doar că, cel puţin de data aceasta, nu este aşa. Căci ideea acestei postări mi-a venit uitându-mă la poza cu Cosmin Tudoran de mai jos.

HISTORY - Cosmin Tudoran - Viking pentru o zi (2) (Medium)

Lasă că este una din cele mai mişto găselniţe pentru promovarea serialului Vikingii, care începe pe 21 octombrie la HISTORY®. Lacă că trăpălugul de Tudoran a fost îndeajuns de tare lovit cu pucul încât să facă aşa ceva. Mie altceva mi-a trecut prin minte când l-am văzut. Exact ce vă spun în titlu.

Eu unul parcă mă văd în epoca muşchetarilor. Dar numai pentru că mă amăgesc că atunci era mai multe onoare în lumea asta şi că exista mai multă camaraderie. Mă amăgesc, repet, căci sunt ferm convins că suma păcatelor omeneşti în fiecare epocă este una constantă. La fel cum sunt ferm convins că ne plac epocile îndepărtate (în trecut sau în viitor) pentru că nu suntem aproape de ele să le vedem şi urâţenia…

Hai, aşa, de dragul jocului: ce epocă aţi alege şi de ce?

10 comentarii la “Dacă ai fi putut alege, tu în ce epocă ai fi vrut să te naşti?

 1. Alex Răspunde

  Salut, eu sunt multumit de epoca in care m-am nascut. Nu cred ca mi s-ar fi potrivit alta, deoarece, cum ai spus si tu, suma pacatelor omenesti este constanta, in schimb usurinta vietii data de tehnologie nu.

 2. Natural Răspunde

  Daca as putea alege, n-as alege epoca in care sa ma nasc. Aici as lasa destinul sa aleaga. Dar mi-as alege cealalta borna, care sa fie in timpurile noastre. Ca sa-mi fac o idee cum a fost si cum este si eventual sa scriu si pe blog :)

 3. Sonia Răspunde

  Nici eu nu aş vrea să mă fi născut în altă epocă. Nu mă vad doar stând acasă şi făcând mâncare şi copii. :)

 4. Galul Răspunde

  Hai sa zic eu una tare: eu asa alege saa ma fi nascut in gradina paradisului, inainte de a fi desfiintata. Sau dupa sfarsitul lumii, da sa fiu in rai.

 5. Haotik Răspunde

  Atlandida :) Desi tind sa cred ca am prins vremuri extrem de faine si ca in urmatoarii 50 de ani tehnologia va schimba total lumea.

 6. zoltybogata Răspunde

  ….depinde, ca înpărat în ori ce opacă :D .Multă sănătate

 7. BogDan Răspunde

  Hm.
  Ei bine, da. Aș fi vrut să trec prin Woodstock. Aia mi-e epoca :)

 8. georgiana ene Răspunde

  inceput de secol 19, intr-o societate aristocrata. in cea surprinsa de Jane Austen.

 9. Miere Sabadus Răspunde

  Ioi, nici nu incape la discutie, pe vremea lui Tepes … imi vine ca o manusa :)

 10. pegassus Răspunde

  Dilema mare :) Tocmai am vazut, si eu, toate cele 6 sezoane de Lost dintr-o data – si m-am gindit ca n-as supravietui doua zile fara conexiune internet (pe telefon SI laptop) !
  Dincolo de asta, sint, din copilarie, un fan al calatoriei in timp. As misuna constant :) Dar, probabil ca tot mi-as alege epoca de acum 10-15 ani !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: