Am primit un cadou de blogger. Îl declar fain şi îl dau mai departe :D

Later edit: Loredana s-a prins la 14.57. Cică lucra. Da, bine, noroc cu marmota aia… =))

—————

Am cam rămas restanţier la rubrica asta de cadouri primite de blogger, pe care am lansat-o de ceva vreme. O să încerc să recuperez, promit, dar am tare multe pe cap, parol de oroare.

Din acelaşi ciclu de cadou primit în onoranta mea calitate de blogger, azi vă raportez ce se întâmplă, din când în când, la birou când mai primesc una, alta.

Adicătelea primesc eu un plic mai mărişor de la Crime & Investigation Network® (CI), prin care promovează premiera sezonului 3 din “Arhiva de crime a lui Fred Dinenage”. În plic erau aşa: un dosar fain făcut (gen FBI sau ceva – vezi poza de mai jos) şi o căciulă de aia de detectiv (vedeţi un pic mai sus de poza de mai jos). Eu zâmbesc. Dar vede Loredana şapca aia şi zice „ce faaaaain„. Îi zic „hai să îţi fac poză cu ea„, ea rânjeşte masiv fasolea,vine şi stă la poză, zice din noi „ce faaaaain„, eu descarc poza, scriu această postare, îi dau publish după care mă duc să îi dau şapca ei, ce să mă fac cu ea, dacă i-a plăcut aşa de tare :))

Adică nu, nu mă duc să îi dau eu şapca, o aştept să vină ea la mine să o ia, după ce vede această postare, că doar e în biroul vecin, la vreo 5 m de mine. Şi o să calculez timpul ei de recţie =)) Bag later edit mai încolo. Aşa, ca punct de referinţă, dam dat publish postării vineri, 4 octombrie, la ora 14.39 :D

Măi oameni buni, păi eu când vă spun că dacă nu ne distrăm cu blogurile astea chiar ratăm una din ideile principale în blogging :)

Poza cu Loredana

IMG_6420 (Medium)

Poza cu dosarul

photo

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

13 thoughts on “Am primit un cadou de blogger. Îl declar fain şi îl dau mai departe :D”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)