Premiera sezonului 3 din “Arhiva de crime a lui Fred Dinenage”

Crime & Investigation Network® (CI) va difuza duminică, 6 octombrie, premiera sezonului 3 din “Arhiva de crime a lui Fred Dinenage”. Televiziunea Crime & Investigation Network a fost lansată în România în luna septembrie, prin unul dintre cei mai mari operatori de televiziune prin cablu, UPC.

Fred Dinenage îşi deschide agenda de cazuri pentru un al treilea sezon, examinând câteva dintre cele mai şocante crime din secolul XX şi pe criminalii care le-au comis. Fred discută cu oameni ale căror vieţi au fost afectate de crime, precum şi cu jurnalişti şi experţi implicaţi în anchete. Cu ajutorul profesorului criminolog David Wilson, el caută să afle adevărul din spatele celebrelor crime. Acest sezon debutează cu o fascinantă privire asupra legendarului Jack Spintecătorul, la 125 de ani după crimele sale, iar Fred descoperă un nou suspect. Alte episoade sunt: “Crimele din mlaştini”, “Hanratty”, “Copiii din pădure”, “Armin Meiwes”, “Joseph Fritzl” şi “Monstrul din Worcester”.

Fred Dinenage, MBE (Member of the British Empire), este gazdă TV şi prezentator de ştiri din Anglia. Dinenage a prezentat multe emisiuni printre care “Tell The Truth”, “How” şi continuarea “How 2”. Fred Dinenage este totodată un respectat prezentator de ştiri, moderând timp de mulţi ani ediţia din sud a “Meridian Tonight” pentru ITV Meridian, împreună cu Debbie Thrower. Pe lângă cariera în televiziune, Dinenage a scris mai multe cărţi, inclusiv autobiografiile “My Story” şi “Our Story”, pentru gemenii Kray, renumiţii gangsteri englezi. Fred este biograful oficial al fraţilor Kray şi un jurnalist ce a scris despre crime importante de peste 40 de ani. El ştie că, în cazul anumitor crime, mitul poate înlocui realitatea a ceea ce s-a întâmplat de fapt.

Crime & Investigation Network deschide uşile laboratoarelor de criminalistică, ale sălilor de judecată şi arhivele poliţiei, descoperind adevărul din spatele celor mai scandaloase crime. Televiziunea CI este disponibilă pe poziţia 305 a telecomenzii UPC, în abonamentul Maxim HD TV.

Crime & Investigation Network ajunge în peste 50 milioane de case, din mai mult de 100 de ţări, cu conţinut tradus în 17 limbi.

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)