Interviu cu Octavian Sega, vineri 4 octombrie, ora 22.00, Look TV

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Later edit: Aveţi mai jos înregistrarea integrală a emisiunii. Enjoy :)

Auzisem vag despre Octavian Sega, în cercurile de amici care citesc anumite cărţi mai spirituale. Eu, recunosc, sunt foarte departe de astfel de atmosfere :) Aşa că m-am dus la interviul cu el oarecum sceptic. Căci mă gândeam „ce aş putea eu avea în comun cu omul ăsta, care a plecat în India şi prin Nepal să se regăsească?”.

Am aflat în timpul emisiunii că am ceva în comun cu el. Faptul că amândoi, în felul nostru, ne căutăm permanent fericirea :)

Despre toate acestea, despre noua sa carte şi despre multe altele, cu Octavian Sega, în seara aceasta, de la 22.00, pe Look TV.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)