Concurs premiera in Europa – „Extremely Short Story Competition”

Astazi s-a lansat concursul „Extremely Short Story Competition”, primul concurs organizat in Europa care se adreseaza profesorilor non-nativi de limba engleza din intreaga lume. Provocarea consta in redactarea unui text de nici mai mult, nici mai putin de 50 de cuvinte pe o tema legata de experienta de profesor si modul in care un profesor poate schimba cursul vietii elevilor sai.

Centrul de invatare a limbii engleze Shakespeare School  este organizatorul primului concurs de acest gen in Europa, conceptul fiind initial implementat in Asia. Concursul isi doreste sa inspire profesorii si sa-i motiveze sa devina modelele pentru elevii lor.

Dupa incheierea competitiei, textele castigatoare vor fi incluse in doua expozitii, in Bucuresti la Shakespeare School si in Dubai la Zayed University, asadar vor primi recunoastere internationala. De asemenea, textele vor fi incluse intr-o antologie online care sa inspire profesorii din intreaga lume.

Castigatorii vor primi ca premiu vouchere de participare la conferinta internationala Fischer a profesorilor de limba engleza, vouchere de participare la examenele Cambridge TKT – de metodica si predare a limbii engleze, oferite de partenerul educational al concursului, British Council si cursuri de training online ELT Advantage, oferite de sponsorul principal, Fischer International.

Premiile ofera celor mai creativi profesori o reala oportunitate de dezvoltare profesionala.  Toti profesorii inscrisi in concurs primesc un certificat de participare pe care il pot include in portofoliu. Bineinteles, textele vor fi redactate in limba engleza, iar participantii se pot inscrie in concurs pe site-ul www.shakespeare-school.ro pana pe 15 decembrie.

Jurizarea se face intr-o prima etapa de catre o echipa  de profesori de la Shakespeare School, iar cele mai creative 30 de texte selectate vor intra in finala si for fi evaluate de un juriu international format din reprezentanti ai Shakespeare School, Fischer International si British Council si chiar Peter Hassall, initiatorul proiectului.

Ideea initierii unui concurs pentru profesorii de engleza a venit dupa ce anul trecut Diana Graur, profesor Shakespeare School, a castigat locul intai la competitia mondiala de texte scurte organizata de Cambridge ESOL.

 

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.