Interviu cu Luigi Gageos, vineri, 27 septembrie, ora 22.00, Look TV

Later edit: Mai jos aveţi înregistrarea emisiunii. Vizionare plăcută :)

——————–

Hai că o zic direct: Luigi Gageos, invitatul meu din seara aceasta, de la 22.00, pe Look TV este exemplul clar de oameni de pe lângă noi despre care nu ştim pentru că suntem, nu-i aşa, ocupaţi cu multe altele care ni se par muuult mai importante. Evident că nici eu nu ştiam nimic despre el. Până am făcut documentarea. Moment în care am înţeles de ce Codruţa, producătoarea, a vrut să facem interviu cu el. Pentru că se potriveşte la fix prea-frumoasei emisiunii, unde aducem oameni cu poveşti frumoase şi încercăm să vă convingem că România asta a noastră nu e atât de naşpa pe cât vor unii să ne facă să credem.

Festivalul Internațional EUROPAfest, Jeunesses International Music Competition, Bucharest International Jazz Competition, PROMS – Jazz & Classic, Turneul Laureaților, European Music Meetings. Dap, cam cu aşa ceva se ocupă mister Gageos. Evenimente care sunt trecute la loc de cinste în calendarul internaţional. Şi care aduce zeci de muzici de prestigiu în România. Să vă mai spun cât contribuie astfel de isprăvi la brandul nostru de ţară?

Luigi este preşedintele ESTA România. ESTA înseamnă European String Teachers Association şi a fost înfiinţată de Sir Yehudi Menuhin în 1972. România tocmai ce a fost acceptată membru în acestă organizaţie de elită. Cu ce ne ajută pe noi, cei care stăm cu berea în mână şi ne uităm la televizor, aflaţi mai pe seară chiar de la Luigi.

Organizația internațională On-The-Move este cea mai mare rețea de mobilitate culturală și cuprinde 35 de instituții de prestigiu din mai mult de 20 de țări din întreaga lume. Ce legătură are Luigi Gageos cu asta? Păi el este „decât” preşedintele acestei instituţii europene.

Vedeţi? Aşa-i că nu aţi auzit de Luigi Gageos până acum? Vă aştept să aflaţi mai multe, în seara asta, de la 22.00, pe Look TV. Şi nu uitaţi că pe pagina de facebook a emisiunii Brandu’ lu’ Chinezu’ comentăm în direct emisiunea, aşa că vă aştept la locul faptei.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Interviu cu Luigi Gageos, vineri, 27 septembrie, ora 22.00, Look TV”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)