Vă recomand cu mare, mare drag

Competiţia de vâslit în canotca de 10+1, duminică, 29 septembrie, începând cu ora 10.00, pe râul Dâmbovița, în zona cuprinsă între Piața Unirii și Biblioteca Națională. Competiția este parte a campaniei Descoperă Rowmania, inițiată de Ivan Patzaichin. Oricine poate vâsli în canotcă, indiferent de vârstă, constituţie sportivă şi experienţă. Este suficient să formați un echipaj de 11 campioni la vâslit, cu care să vă înscrieți la start. Ivan Patzaichin va face instructajul concurenților înainte de a se urca în barcă, iar după competiție, de la ora 15:00, va fi alături de cei ce vor să vâslească pe Dâmbovița doar ca divertisment, să testeze canotca pe apă fără emoția întrecerii.

Descoperă Rowmania București este un eveniment organizat de Asociaţia Ivan Patzaichin – Mila 23, cu sprijinul Autorității Naționale pentru Turism, Administraţiei Naţionale Apele Române, Primăriei Municipiului București, Bibliotecii Naționale și Apa Nova București.

10:00 – 11:45 Înscrierea participanților şi acomodarea cu ambarcaţiunile (echipe)

11:45 – 12:00 Stabilirea ordinii de intrare în concurs și ședința tehnică (instructaj)

12:00 – 14:00 Desfășurarea concursului de canotcă 10+1 (pe serii, semifinale, finala)

14:30 – 15:00 Festivitatea de premiere a concursului de canotcă 10+1

15:00 – 18:00 Plimbări cu canotca

Building Zoom este o expozitie interactiva creata de Ikedoo Institute cu scopul introducerii copiilor si a publicului larg in lumea arhitecturii si a constructiilor.

Agenţia Spada îşi caută coleg.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: