Unul din cele mai frumoase concursuri de scriitură pe care le-am văzut

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Această postare va avea fix două puncte. Unul naşpa. Şi unul fain. Să le luăm pe rând.

1. Punctul naşpa. Am văzut de ceva vreme excelenta idee de concurs a Mihaelei. În acel moment am fost atât de entuziasmat încât am zis că mă bag şi eu să scriu, doar de amorul artei, cum ar veni. Numai că, vedeţi voi, am rămas tot la nivelul de proiect. Căci – nu am cum să o zic altfel, aşa că o zic direct – viteza teribilă cu care mi se învârteşte viaţa în perioada asta nu mi-a mai lăsat energie să abordez un subiect atât de frumos, dar, în acelaşi timp, atât de delicat. Aşa că mă văd nevoit să recunosc, plin de tristeţe, că mă dau învins şi că nu o să pot scrie textul cu pricina. Din păcate. Pentru că nu poţi scrie un asemenea text pe fugă, între două telefoane, două întâlniri şi trei filmări. Pur şi simplu nu poţi. L-ai strica. Aşa că mai bine nu.

2. Punctul fain. Extraordinar ce îmi place concursul acesta. Tocmai de aceea m-am întristat corespunzător la punctul 1. Dar vă rog pe voi, cei care vă ştiu că aveţi un condei formidabil, să participaţi. Să scrieţi nişte texte pe care să vreau să le printez şi să le citesc seara, în linişte, la un pahar de bere :)

Wanted_F_02

 

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “Unul din cele mai frumoase concursuri de scriitură pe care le-am văzut”

  1. Of, era cit p’aci – daca nu era si asta: „precum și linkul/fotocopia paginii din publicația print în care apare publicată o creație anterioară în proză sau, după caz, numele volumului.”…:(

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)