Am lansat o nouă secţiune pe blog

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Pe scurt, căci ştiu că aveţi multă treabă: secţiunea este una firească, normală şi binevenită. Căci deja presupun că ştiţi de emisiunea Brandu’ lu’ Chinezu’, pe care am onoarea să o prestez luni, marţi, miercuri şi vineri (numai joi nu) pe Look TV, de la 22.00. Aşadar era absolut necesar ca pe preafrumosul meu blog să aibă şi preafrumoasa mea emisiune o secţiunea specială. Pe principiul ce e al emisiunii este pus de-o parte :D

Acolo o să găsiţi prezentarea invitaţilor (aşa cum i-am văzut eu, desigur), înregistrarea emisiunilor şi tot ce îmi trece mie prin cap legat de emisiune.

Avem şi o secţiune prin care puteţi să luaţi nişte widgeturi (le vedeţi şi aici pe chinezu.eu) şi să le puneţi, dacă sunteţi amabili şi ştiu că sunteţi pe blogurile voastre :)) Faza faină este că le schimbăm în fiecare zi şi le actualizăm cu invitaţii din ziua respectivă, aşa că e dinamică situaţiunea #casazicasa.

Cam atât. Hai lăsaţi-mă să mai treacă vreo 5 ediţii ale emisiunii şi apoi povestim mai multe, să mă dezmeticesc şi eu :)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

3 thoughts on “Am lansat o nouă secţiune pe blog”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)