Încep înscrierile pentru Love Building 2

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

ACTORIEDEFILM.RO, școala înființată de Dragos Bucur, Dorian Boguță și Alexandru Papadopol anunță înscrierile pentru o nouă sesiune de ateliere de actorie de film. Înscrierile încep pe 15 octombrie 2013 și se finalizează cu continuarea filmului Love Building. După succesul din primul weekend cu 10.200 de spectatori, pelicula „Love Building” repetă performanța și în săptămâna a doua de proiecție, ajungând la 20.000 de spectatori. Filmul produs de Actoriedefilm.ro  este un fenomen rar întâlnit în industria cinematografică autohtonă, fiind cel mai bine vândut film românesc independent.

Cursanții vor afla de la profesioniști din domeniu ce înseamnă asumarea unei situații în film și ce presupune cu adevărat munca pe un platou de filmare, dar și ce așteptări au regizorii și producătorii de la actorii cu care lucrează. O parte dintre absolvenți vor juca alături de profesorii lor în filmul Love Building 2, a cărui filmare este programată în primăvara 2014.

Inaugurat în primăvara 2010, proiectul este dedicat atât actorilor profesioniști, cât și amatorilor, clasele fiind organizate în funcție de pregătirea în domeniu. În primele șase sesiuni au participat peste  100 de cursanti și au fost realizate 12 scurt metraje regizate de Constantin Popescu, Paul Negoescu, Vladimir Dembinski, Tudor Giurgiu, Iulia Rugină, Jesus del Cerro și lung metrajul  Love Building, în regia Iuliei Rugină, ce a fost lansat în cinema pe 13 septembrie 2013.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)