Super Erou, o platformă de tip comics-market

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro.

Zitec, unul dintre principalii producători locali de aplicații online, a realizat pentru Editura HAC!BD varianta 2.0 a aplicației Super Erou disponibilă pentru echipamente mobile și a transformat-o într-o platformă de tip comics-market. Astfel, în acest moment, pe lângă cele șase numere din banda desenată Harap Alb continuă, în Super Erou se mai găsesc și titluri precum Compostul, Toate pânzele sus, Mila 23 sau Elabuga, publicate de alți ilustratori. 

“Dacă până acum se găseau în Super Erou doar cele șase numere din Harap Alb continuă, de acum înainte fanii benzilor desenate au un motiv în plus să își descarce aplicația, deoarece le oferim numeroase titluri, semnate de diverși ilustratori. În plus, pe lângă noile titluri care se regăsesc în platformă, venim și cu versiunea de mobil pentru dispozitivele cu sistem de operare Android”, a declarat Alexandru Lăpușan, CEO și co-fondator Zitec.

Compostul, Mila 23, Poveste despre eu, Toate pânzele sus (Puiu Manu), DIM Sarabanda (Puiu Manu), două episoade din Elabuga (Alex Tamba) și cinci numere din revista Comics (primele două sunt gratuite) pot fi descărcate de către posesorii de iPad, tablete și, mai nou, telefoane Android.

Aplicația Super Erou se descarcă gratuit de pe AppStore sau GooglePlay (http://app.supererou.ro), iar fiecare comic book are un preview de câteva pagini sau chiar un număr gratuit, dar și link de unde poate fi comandată varianta tipărită.

Numărul 6 din ediția tiparită a revistei Harap Alb continuă poate fi cumpărat de la chioşcuri

Începând cu data de 15 august, numărul 6 al ediției tipărite a revistei de benzi desenate Harap Alb continuă poate fi cumpărat de la chioşcurile de ziare din ţară, dar şi din supermarket-uri sau benzinării, precum şi de pe site-ul harapalbcontinua.ro.

Noul episod al revistei îi poartă pe eroii săi deja consacraţi pe tărâmul unui sat, unde aceştia îi ajută pe locuitori să facă faţă ameninţării unui monstru.

Revista Harap Alb continuă apare o dată la două luni, în 10.000 de exemplare, şi a fost lansată pentru prima oară în octombrie 2012. Zitec a investit la începutul acestui an în editura HAC!BD, care publică revista de benzi desenate, iar în acest moment deţine 30% din aceasta.

Super Erou 4

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)