Revista presei online: Spicuim din online (ah, de când mi-am dorit să spun asta :D)

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Faină ideea asta cu Smart Classroom, powered by Samsung. Este vorba despre:

Smart Classroom oferă o soluție completă care include atât suport hardware și software, cât și content digital adaptat curriculumului recomandat elevilor de liceu. În clasa digitală, care a fost dotată cu 31 de tablete Samsung GALAXY Note 10.1, un E-Board, un Smart TV și două laptop-uri, elevii (de clasa a XI-a și a XII-a) vor putea studia cursul opțional „Succesul profesional”. Astfel, peste 350 de elevi ai Şcolii Comerciale Superioare „Nicolae Kretzulescu” din București vor putea beneficia în primul an de soluția oferită de Samsung Electronics România. Cursul a fost dezvoltat de către Junior Achievement, iar digitalizarea sa în format HTML a fost făcută de Read Forward.
Info oficial: Ministerul Educatiei Nationale in parteneriat cu Samsung lanseaza proiectul Smart Classroom

Salut cu mare drag lansarea alternopedia.ro, căci chiar era păcat să nu avem mai des spiritul Ideo Idei :)

Atelierele Alternopedia duc mai departe experiența începută în urmă cu opt ani la Alexandria, în cadrul Festivalului Național de Teatru Tânăr IDEO IDEIS. Alternopedia este un program de explorare personală, care se întâmplă saptămână de săptămână în București.
Info oficial: Comunicat de presa Alternopedia

Oooo, dar ce frumuseţe de Festival al Sportului în Sibiu :)

Peste 40 de instructori de fitness din Sibiu, Bucureşti, Braşov, Cluj Napoca, Târgu Mureş, Constanţa, Piatra Neamţ, Hunedoara, Republica Moldova, Belgia, Argentina vin sâmbătă în Piaţa Mică unde vor aduce zeci de activităţi sportive.  Cumulat, vor fi 40 de ore de sport pe cele trei scene amplasate în Piaţa Mică şi pe bicicletele staţionare ce vor aştepta sibienii chiar pe Podul Minciunilor. Programul activităţilor începe de la ora 10:00 şi continuă fără oprire până seara la 21:00.
Info oficialComunicat2-Festivalul-Sportului şi daţi un ochi şi la Tudor

S-a dat drumul (#cumarveni) la vaide.ro. Fără să fiu un mare fan al acestui mod de a vedea România, evidamont că aceste lucruri ne doare, ca să zic aşa, ele există,carevasazică sunt ale noastre. Sau, vorba lui Eftimie:

Or fi mulţi proştii în România, dar şansele ca ei să ajungă la o vârstă înaintată sunt tot mai reduse. Pe bune, pe verificări poliţieneşti, peste 50% din şoferi nu opresc la trecerea de cale ferată. Oamenii mor pe capete loviţi de tren, că se cred mai rapizi decât trenul şi mai puternici.

 

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “Revista presei online: Spicuim din online (ah, de când mi-am dorit să spun asta :D)”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)