În această seară primul episod al celei de-a doua serii din “Muntenii” pe HISTORY®

HISTORY®, numărul 1 pe nişa televiziunilor de documentare din România*, va transmite în această seară primul episod al celei de-a doua serii din “Muntenii”. Telespectatorii români au aşteptat cu interes noua serie, care va fi difuzată în fiecare marţi, de la 22:00, pe HISTORY.

Noul sezon aduce noi provocări pentru munteni. Alături de cunoscuţii Tom Oar, Marty Melerotto şi Eustace Conway, în sezonul 2 apar alţi „specialişti în supravieţuire”. Rich Lewis, un experimentat vânător de pume, îşi foloseşte cunoştinţele pentru a urmări o felină anume, pe „Trei degete”, cea care i-a ucis cel mai bun câine.

Un alt nou participant este George Michaud, un vânător care preferă capcanele şi tehnicile de vânătoare ale amerindienilor, şi Charlie Tucker, care şi-a părăsit serviciul pentru a-şi urma visul de a vâna în pădurile din Maine. Folosind vechi cunoştinţe şi o intuiţie nativă a orientării în sălbăticie, aceşti oameni continuă să-şi ducă viaţa pe care au ales-o, în câteva din cele mai neiertătoare şi aspre zone din America.

Mai multe detalii despre această serie, despre personaje şi despre noile episoade sunt disponibile pe pagina oficială HISTORY România.

HISTORY® este numărul 1 pe nişa televiziunilor de documentare din România, printre locuitorii mediului urban, cu vârsta cuprinsă între 18 şi 49 de ani, conform datelor furnizate de ARMA (Asociaţia Română pentru Măsurarea Audienţelor). HISTORY a aderat la ARMA în februarie 2013 şi, începând cu această lună, a lansat un feed de transmisie localizat, putând astfel asigura grile de programe personalizate pentru România. Televiziunea HISTORY este disponibilă prin Digi, Romtelecom (DTH), UPC, iNES IPTV şi Orange TV.

Pentru mai multe detalii, accesaţi site-ul local HISTORY, pagina de Facebook HISTORY Romania sau canalul local de YouTube.

HISTORY - Muntenii 5 (Medium)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)