Văzute prin online

Dacă tot vreţi să ajungeţi la How to Web (ceea ce vă sfătuiesc din toţi rărunchii 2.0), ia daţi un ochi la ce speakeri o să ne onoreze cu prezenţa. Cu menţiunea că până pe 27 septembrie puteţi cumpăra biletele cu preţ redus.

Pentru cei care vă simţiţi în stare să donaţi sânge, vă invit să răspundeţi apelului Federaţiei Române de Rugby. Acţiunea este coordonată de simpaticul doctor Alin Popescu.

Până pe 22 septembrie puteţi dona în AFI Palace Cotroceni materiale şcolare pentru Afterschool Clinceni, o şcoală unde se înscriu copiii fără posibilităţi materiale. Proiectul se numeşte „Back to school” şi eu îi dai un big like!

Cum văd tinerii activi online consumul de marijuana. Hmmm…

Eu zic că e bine să avem astfel de oferte exclusiviste. Nu sunt pentru toată lumea, dar există o mână de oameni pentru care, mă înţelegeţi, cam aşa ceva îi coafează :)

Call me chinezu, dar cum să nu aplauzi ideea confraţilor mei din Beijing de a oferi posibilitatea să îţi plăteşti biletul la metrou cu PETuri?

7 comentarii la “Văzute prin online

 1. Dragos Chioran Răspunde

  Mai trebuie introdusa si plata cu caini comunitari si kg-ul de mucuri de tigari stranse de pe strada si am rezolvat problemele de ordine si curatenie. Salut idea!

 2. Natural Răspunde

  Idee e super-ok, dar nu cu dispozitivele in statia de metrou. Nu stiu cine se cara cu 20 de sticle goale ca sa-si ia bilet. Mult mai potrivit mi s-ar parea sa fie amplasate langa locurile in care se consuma bauturi la pet sau doza.

  • Cristian China Birta Răspunde

   Nu cred ca ideea era sa platesti (adica nu e ca nu ar avea bani de cartela oamenii aia), ci de colectare. Mie imi place. Adica daca tot ma duc la metrou, ce mi-e sa car cateva sute de metri niste sticle si sa nu le arunc la gunoi (cum face o gramada de lume…)? :)

 3. Sabina Răspunde

  Offf ce ma oftic ca nu pot dona sange …

 4. Szasz Sebes Paul Răspunde

  Cat costa un bilet ?

 5. Irina Radu Răspunde

  Stiu foarte multi care inca mai arunca uleiul din tuci la chiuveta…din comoditate…ca e greu sa il pui intr-o sticla de plastic si apoi sa il duci la reciclat. Astept din tot sufletul ca oamenii sa inceapa sa vada si imaginea de ansamblu, nu numai in bucataria lor mica. Momentan bine ca macar unii o vad. Simpatica initiativa de a da peturi pt. un bilet

 6. Ionut Răspunde

  In weekend cred ca o sa ajungem si noi in Afi si o sa incercam sa lasam cat de multe materiale putem. Ar trebui promovat mai mult un astfel de eveniment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: