Văzute prin online

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Dacă tot vreţi să ajungeţi la How to Web (ceea ce vă sfătuiesc din toţi rărunchii 2.0), ia daţi un ochi la ce speakeri o să ne onoreze cu prezenţa. Cu menţiunea că până pe 27 septembrie puteţi cumpăra biletele cu preţ redus.

Pentru cei care vă simţiţi în stare să donaţi sânge, vă invit să răspundeţi apelului Federaţiei Române de Rugby. Acţiunea este coordonată de simpaticul doctor Alin Popescu.

Până pe 22 septembrie puteţi dona în AFI Palace Cotroceni materiale şcolare pentru Afterschool Clinceni, o şcoală unde se înscriu copiii fără posibilităţi materiale. Proiectul se numeşte „Back to school” şi eu îi dai un big like!

Cum văd tinerii activi online consumul de marijuana. Hmmm…

Eu zic că e bine să avem astfel de oferte exclusiviste. Nu sunt pentru toată lumea, dar există o mână de oameni pentru care, mă înţelegeţi, cam aşa ceva îi coafează :)

Call me chinezu, dar cum să nu aplauzi ideea confraţilor mei din Beijing de a oferi posibilitatea să îţi plăteşti biletul la metrou cu PETuri?

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

7 thoughts on “Văzute prin online”

  1. Idee e super-ok, dar nu cu dispozitivele in statia de metrou. Nu stiu cine se cara cu 20 de sticle goale ca sa-si ia bilet. Mult mai potrivit mi s-ar parea sa fie amplasate langa locurile in care se consuma bauturi la pet sau doza.

    1. Nu cred ca ideea era sa platesti (adica nu e ca nu ar avea bani de cartela oamenii aia), ci de colectare. Mie imi place. Adica daca tot ma duc la metrou, ce mi-e sa car cateva sute de metri niste sticle si sa nu le arunc la gunoi (cum face o gramada de lume…)? :)

  2. Stiu foarte multi care inca mai arunca uleiul din tuci la chiuveta…din comoditate…ca e greu sa il pui intr-o sticla de plastic si apoi sa il duci la reciclat. Astept din tot sufletul ca oamenii sa inceapa sa vada si imaginea de ansamblu, nu numai in bucataria lor mica. Momentan bine ca macar unii o vad. Simpatica initiativa de a da peturi pt. un bilet

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)