Foarte fain! Săptămâna de muzică clasică la metrou

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Asociaţia Arta nu muşcă împreună cu Metrorex vă oferă o săptămână de muzică clasică la metrou.

Având în vedere succesul de care s-a bucurat prima ediţie a proiectului“Muzică clasică la Metrou”, venim în întâmpinarea Zilelor Bucureştiului cu cea de a doua ediţie a proiectului, dezvoltat în parteneriat cu Metrorexproiect de responsabilitate şi sustenabilitate socială – ce îşi propune să ofere câteva clipe de relaxare tuturor celor ce trec prin staţiile de metrou – ajutându-i să evadeze din monotonia cotidianului. Proiectul îşi propune, în acelaşi timp, să promoveze tinere valori româneşti.

Spectacolele vor avea loc chiar de Zilele Bucureştiului, între 16 şi 21 Septembrie 2013, în cele mai populate şase staţii  de metrou: Piaţa Unirii 1, Piaţa Unirii 2, Universitate, Piaţa Victoriei 1, Piaţa Victoriei 2 şi Gara de Nord, în intervalul orar 17:30-19:00. Vă invităm să vă delectaţi cu o serie de concerte de muzică clasică, susţinute direct pe peron de către tineri artişti de la Opera Română, de la liceele de muzică „Dinu Lipatti” şi „George Enescu”, studenţi şi masteranzi ai Universităţii Naţionale de Muzică. Concertele vor fi acompaniate de momente inedite de grafică, desen, pictură, dans contemporan sau tango argentinian.

Mă bucură implicarea companiei noastre întrun proiect inovativ dar şi util nouă, tuturor. Iată că în zilele următoare ne vom afla în faţa unor tineri talentaţi ce vor realiza prin interpretarea lor un veritabil dialog cu publicul călător cu metroul. Cu toţii vom fi câştigători ! Câştigători sunt tineri interpreţi, ce vor avea ocazia să-şi prezinte măiestria artistică precum şi publicul ce va beneficia de momente plăcute.Spaţiul generos al metroului va dobândi astfel noi valenţe, promovând cultura!”(Aurel RADU, director general Metrorex).

O noutate faţă de ediţia precedenta o reprezintă difuzarea unui  program de muzică clasică prin plasmele de la metrou, în perioada 04 – 30 Septembrie 2013, în staţiile amintite, o oră dimineaţa, de la 07:30  la 08:30 şi o oră după amiaza, de la 16:00 la 17:00.

Parteneri: Kanal D, Realitatea.net, Adevarul.ro, Blitz TV, ZileşiNopţi, , Ziarul Ring, Ingenium Media, Tshirtfactory.ro, getlokal.ro, AQUA Carpatica, Asociaţia Bucureştiul meu drag,  Senia Music, ArioDante, Sound Rental, Rotary Bucharest Triumph.

Vă invităm aşadar la o suită de concerte ce vă vor ţine cu respiraţia tăiată, la muzică de bună calitate,muzică ce emoţionează, destind şi educă,muzică clasică la metrou!

Arta nu mușcă este un demers socio-cultural ce promovează activ tineri artiști talentați și proiecte de încurajarea consumului de artă, într-o manieră actuală și creativă.

Afis proiect - Muzica clasica la metrou

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)