Un fel de copy/paste de la unii bloggeri

Dacă io, chinezu, nu am ajuns încă în China, apoi ia să urmărim noi peripeţiile lui Alex prin ţara care îmi poartă numele :D, căci:

Prin acest proiect personal mi-am propus să descriu și să promovez viața unui student român într-o universitate chineză. Blogul va cuprinde experiențele personale rezultate din interacțiunea cu civilizația și cultura chineză, cât și ceea ce reprezintă China ca sistem universitar. Scopul este de a crea o deschidere mai mare către această lume fascinantă, puțin cunoscută în rândul studenților români.!

Apropo de cei care ar cam călători în perioada următoare, ia uitaţi mai jos o simpatică promoţie a celor de la KLM:

Promotia de toamna KLM Romania, de anul acesta, se lanseaza sub un concept special: timp de doar sase zile, in perioada 19-24 Septembrie 2013, iubitorii de calatorii isi vor putea cumpara bilete de avion spre destinatii intercontinentale la preturi speciale. Destinatiile sunt secrete pana pe 19 Septembrie, insa pana atunci invitam toate persoanele interesate sa se inscrie pe site-ul dedicat acestei promotii, www.DoarSaseZile.ro pentru a primi cu prioritate informatiile. Reducerile vor fi mari, insa locurile sunt limitate. Toti cei care se vor inscrie pe site pana pe 19 Septembrie, vor fi anuntati direct pe e-mail despre inceperea promotiei si despre destinatiile incluse.

Ioana îmi face o ciudă cât China pentru că, deşi mi-am pus în calendar încă din vara de când mi-a zis întâiaşi oară pentru prima dată de Festivalul Internaţional de Teatru Oradea, uite că nu reuşesc să ajung, din cauza unui program de o complicăciune demnă de o cauză mai bună, aşa că ia uitaţi ce pierd şi ce pierdeţi dacă nu ajungeţi acolo:

Cele mai bune teatre din țară vin la noi: Bulandra, Odeon, Nottara, Naționalul din Iași, Naționalul din Timișoara, din Cluj sau Sibiu, precum și spectacole din străinătate: din Franța, Austria, Germania și Ungaria. Dintre vedetele prezente la Oradea: Tania Popa, Andi Vasluianu, Dan Bordeianu, Catrinel Dumitrescu, Cătălina Mustață, Marius Stănescu, Constantin Cojocaru, Dorina Lazăr, András Hatházi, Zsolt Bogdán, Razvan Mazilu, Dan Badea… și mulți, mulți alții!

Cei de la Mobexpert ne provoacă să încercăm Instagramul cu poza, cum ar veni, aşa că:

1.    Încarcă pe Instagram o fotografie cu toamna văzută de la geamul biroului tău, cu tag@mobexpertoffice și hashtag #autumnoffice, nu înainte de a ne da follow.
2.    Câteva frunze ruginii și un soare cu dinți îți pot aduce un premiu frumos şi util pentru tine.
3.    Înapoi la muncă!

Loredana ne cam ia în balon. La propriu :D

Septembrie e, cu precădere, timp de pregătire pentru FIESTA. Fiesta baloanelor cu aer cald. Luna octombrie înseamnă, pentru Baia Mare, un spectacol cu totul aparte, câteva zile în care cerul Maramureșului e împodobit cu aceste bijuterii colorate ale zborului, baloanele cu aer cald.

Ediția de anul acesta a Fiestei va avea loc în primul sfârșit de săptămână al lunii ce urmează, 3 – 6 octombrie. E a treia ediție în care echipajele de iubitori ai zborului cu balonul, maeștrii în ale pilotării acestor aparate de zbor, se adună la Baia Mare pentru a celebra împreună pasiunea pentru această lume fabuloasă.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

4 thoughts on “Un fel de copy/paste de la unii bloggeri”

  1. foarte faine toate acestea. va zic si eu una. din bucuresti. nu am scris despre eveniment, dar am fost la deschidere.

    Forumul Cultural Austriac în parteneriat cu Teatrul Odeon organizează în perioada 9 septembrie – 7 octombrie 2013, instalaţia şi expoziţia de fotografie despre dans, corp şi oraş intitulată dorner|dani|dans.

    e frumos, merita!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)