Luiza Zan si Dan Byron pe 12 septembrie în Grădina Verona

Joi12 septembrie, de la ora 19:00, la Gradina Verona din Bucuresti vor canta Luiza Zan si Dan Byron in formula Live Acoustic Duo.Avand la dispozitie doar vocile si chitarele, cei doi vor oferi  un spectacol divers, greu de clasificat si de descris, ce-si trage sevele din background-ul lor artistic extrem de variat. Rock, pop, jazz, gospel, toate isi au locul lor in interpretarea celor doi, facand din Live Acoustic Duo o experienta ce trebuie traita macar o data!

Luiza Zan a inceput sa cante de la 3 ani, iar la 16 ani, cand l-a ascultat prima oara pe Nat King Cole, s-a hotarat ca vrea sa cante jazz. Publicul o cunoaste fie din formatia Slang, alaturi de care a castigat premiul I la Cerbul de Aur in 2004, fie de pe urma numeroaselor proiecte de jazz alaturi de muzicieni de renume (Eddie Neumann, Mircea Tiberian si Sorin Romanescu, printre altii), fie, recent, de pe urma prestatiei tulburatoare din spectacolul „Napasta” al lui Radu Afrim.

Dan Byron a invatat sa cante la chitara de unul singur si a facut de doua ori cate jumatate de Academie de Muzica, dar s-a plictisit de fiecare data – mai putin de cursul de compozitie. Acum este compozitor, vocalist, flautist si chitarist in formatia de rock alternativ/progresiv byron pe care a infiintat-o in 2006, printre colaborarile sale anterioare numarandu-se formatiile Kumm si Urma.

Haideti asadar joi, pe 12 septembrie, la un nou concert acustic, lejer si cu dichis la Gradina Verona!

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)