Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

Apropo de clipurile cu ţâţişoare şi bulane, ia luaţi de aici

Mi-am făcut obiceiul să zappez, din când în când, cale de vreo 20 de minunte pe posturile care dau muzică de asta modernă. Ca să stay in touch cu realitatea, cum ar veni. Şi rămân de multe ori cu sprânceana lăsată când văd în nuş ce topuri ceva piese care din punct de vedere muzical vorbind sunt nişte nimicuri (părerea pur subiectivă, fireşte, n.a.). Dar prezenţa unor decoltee acerbe, cu un vârf de ţâţişoară irumpând fecund în plan secund şi cu nişte bulane generoase bulănind semeţ pe ecran, ehe aici e tot şpilul. Cred, cel puţin.

Hai să vă dau un contra-exemplu. Cu ultimul clip Placebo. În care vedem şi ţâţe, vedem şi o fată dezbrăcată (din spate, dar e goală goluţă), vedem şi bulane şi nişte poziţii mai sexogene, adică, bref, vedem chiar mai multă skin decât în naşparliile de clipuri despre care vorbeam mai sus. Dar, cu toate acestea, nu ne prea interesează. Căci – cel puţin aşa am păţit eu, nuş voi cum reacţionaţi – am urmărit povestea pe care ne-o spune clipul, am urmărit excelentele efecte speciale, am urmărit intromisionarea social media în scenariu (ca să zic aşa), deci am considerat că părţile de goliciune au fost doar pentru a potenţa celelalte aspecte ale ceea ce ce consider eu că este un excelent videoclip.

PS Presupun că aţi văzut că cei de la Placebo apar discret şi doar în câteva cadre, nu punându-şi mufele din două în două secunde aşa cum fac mulţi dintre cei prezentaţi în primul paragraf.

2 comentarii la “Apropo de clipurile cu ţâţişoare şi bulane, ia luaţi de aici

  1. Cristian Florea Reply

    Tare inteligent realizat clipul. Pe lângă asta, reclama la HTC nu e supărătoare deloc, deşi telefonul apare în jumătate de clip.

    Ăsta e genul ăla de videoclip pe care vrei să-l vezi de cel puţin două ori: o dată ca să înţelegi ce se întâmplă în el şi a doua oară ca să fii atent şi la melodie.

    • Cristian China Birta Reply

      No poftim ca pe aia cu HTC nu am vazut-o pana sa imi zici tu :)) Buna, buna :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.