Ce puteţi face în weekend. Câteva recomandări de un subiectivism atroce

Desigur, aţi putea fi în Chişinău, unde o să fiu şi eu, întâiaşi oară pentru prima dată :D Dar, dacă nu aveţi aceasă ocazie a prilejului (cum s -ar putea să o aibă Eugen :D), am zis să nu vă las să nu ştiţi ce să faceţi şi să staţi în faţa tastaturii neştiind ce să faceţi sau ceva de genul :)) Aşa că am a vă plezni cu câteva recomandări. Alese subiectiv la modul absolut, fireşte, căci bloggeri suntem.

Cei din Cluj-Napoca se pot lipi precum timbrul de scrisoare de preafrumosul eveniment #clujcitybreak, organizat de simpaticii de la tvdece.ro şi musiu Crivăţ. Mi-ar fi plăcut să fiu şi eu prezent, dar ori nu m-a invitat nimeni, ori io mă duc la Chişinău fix atunci =)) #arogantapentrucinetrebe

cluj_city_break

Pe 3 august chiar aş fi mers, dacă aş fi rămas în Bucureşti, la excelentul eveniment Curat România organizat de Piraeus Bank. Sigur că o să fie unii care o să o bage pe aia “ce-ai făcut, măh, adică să strâng io după alţii?”, dar eu aleg să dau din umeri şi să îmi văd de ale mele, căci ştiu că ale mele sunt mai bune decât ale lor :D

Curat_Romania_Poster (Medium)

Aş face o recomandate pentru cei care nu l-aţi văzut pe Marius Manole jucând. Şi să vă invit să mergeţi să vedeţi “Marea iubire a lui Sebastian“. Eu nu am vazut piesa, dar încă nu am văzut nici o piesă cu Marius jucând naşpa. De aceea risc să fac recomandarea in blind, cum ar veni :)

marea-iubire-a-lui-sebastian-afis

Dacă sunteţi în Vamă, vedeţi că se întâmplă Folk You.

Dacă sunteţi prin Lugoj, tare fain ar fi să daţi un ochi pe la Cupa Ana Lugojana.

Dacă sunteţi în Bucureşti, puteţi merge la Ferentaria, expoziție de fotografii realizate de copii din Ferentari.

9 comentarii la “Ce puteţi face în weekend. Câteva recomandări de un subiectivism atroce

 1. albert Reply

  Ferentaria ar fi si+o recimandare pentru edilii capitalei…sa+si intoarca un pic fata si finantarea spre acesti copii…

  • Cristian China Birta Reply

   Vreau sa ajung la expozitia asta. Dar o sa fie contracronometru, caci in 10 zile de acum inainte o sa stau cam 6 ore in Bucuresti in total :))

 2. georgiana ene Reply

  la ‘marea iubire a lui sebastian’ merg eu.
  o sa iti spun cum e :)

  • Cristian China Birta Reply

   Oooooo, as fi onorat daca m-ai lovi cu cateva randuri pentru preafrumoasa Republica Culturala Chineza! Plata in bere, stii tu, jos la Irish :))

 3. Val Vesa Reply

  Sau pentru a ajunge cu un simplu click la hashtag: #clujcitybreak :)

 4. Natural Reply

  Daca ajungeti prin Craiova si Dolj, mentinez doar 2 evenimente: Tabara de Folk Calafat 2013 si Zilele Prieteniei Bergenbier la Craiova.

  Spor!

 5. Mediatorul Reply

  Se întâmplă și pe la Padina un eveniment frumos (http://www.padinafest.ro/). A început de ieri dar se desfășoară tot weekend-ul acesta. Cred că este de mers pe acolo și pentru priveliște pe lângă altele. :)

 6. Ramona Reply

  Si in acest sf.de saptamana continua Vara Baimareana in BaiaMarenotSatuMare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.