Urare: Casă de rahat. Ca să nu îşi bage alţii nasul

Scriam zilele trecute despre ce mi s-a întâmplat când am fost în emisiune la B1 TV şi m-a lovit un breaking news cu Hayssam. Eu ştiam că mă duc să povestim, printre altele, de nunta lui Tăriceanu. Drept pentru care am anunţat pe facebook acest aspect şi am întrebat lumea cum să abordez chestiunea, căci, totuşi, să îţi pui pirostriile pentru numero cinque…

Printre multe sugestii simaptice, Irina mi-a spus despre o urare, care este cel puţin interesantă în contextul în care vorbim despre 1. un politician 2. o vedetă (în sensul că este cunoscută la greu). Urarea sună aşa:

Casă de rahat. Ca să nu îşi bage alţii nasul.

Sigur că nu sunt foarte apetisant urarea. Dar cât adevăr conţine… Mai ales când vorbim despre lumea asta modernă în care trăim şi în care este mai importantă hârtia cu care unii oameni se şterg la fund decât hârtia pe care îşi scriu memoriile…

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

7 thoughts on “Urare: Casă de rahat. Ca să nu îşi bage alţii nasul”

  1. Vorba ta, nu ca ar fi o urare prea ortodoxa, dar in ziua de azi cand mereu ciorba celuilalt miroase mai bine decat a ta, mi se pare cea mai potrivita urare. Mie asta imi ureaza toti prietenii si nu ma supar, ne amuzam impreuna si sper sa se adevereasca :))

  2. Problema cu urarea asta e că există și oameni care trag la rahat mai rău ca muștele și tocmai aceștia nu sunt de viță nobilă sau cu educație aleasă. Să te ferească Dumnezeu să te „adulmece”, că te-ai aranjat!

  3. Mda, ar fi bine daca ar fi asa. Dar, dupa cum spunea si viata de la zero, ce te facu cu mancatorii de rahat?!
    Concluzia: nici in rahat nu mai sta omu’linistit, ca si p-ala i-l vrea careva!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)