Nu internetul omoară presa, unii jurnaliştii o omoară

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Leter edit: Din ciclul „şi Clujul are duduiţe miţi piţi”, ia uite ce văd la Ciulea

gog cluj

——————–

Ok, aveţi dreptate, este tras greu de părul 2.0 să numim „jurnalist” o duduie precum cea care scrie într-un tabloid şi care – ia ascultaţi aici, să învăţaţi şi voi ceva, nătăfleţilor! – a scris despre Cristian Gog că a fost pe litoral şi nu şi-a plătit consumaţia, în timp ce Cristian al nostru era bine merci, undeva în judeţul Cluj, exact în momentul în care duduiţa miţa piţa spunea că el era la mare.

Dar lăsaţi faptul că nu a confirmat ştirea aflată, zicea ea de la un chelner, adică lăsaţi faptul că nu l-a sunat pe Cristian să îi ceară opinia – aşa cum, dreaqului, ar face cineva căruia nu îi scrie degeaba „jurnalist” pe legitimaţie -, lăsaţi faptul că respectiva fiţuică a deschis ziarul cu ştirea asta (mă, voi înţelegeţi ce flatulenţe jurnalistice sunt pe tarabele noastre?!), lăsaţi toate acestea. Căci ce ne ajută să înţelegem pe deplin nejurnalismul duduiţei este că, după ce a văzut reacţia simpatică a lui Gog pe facebook, a dat un fel de ştirulică în care îl făcea de telecomandă pe chelnerul de la care aflase informaţia, adică, pricepeţi voi, ăla e de vină că ea nu e ce trebuie să fie.

Meanwhile, internetul omoară presa. Da, sigur. În timpe ce duduiţe de astea o înalţă pe culmi de înaltă civilizaţie jurnalistică, desigur.

Şi ca să înţelegeţi mai bine superbia jurnalistică executata de duduiţă, ia uitaţi filmul evenimentelor, cum ar veni. Să vă râdeţi de ea, fireşte. Dar cu un gust amar, desigur.

Duduiţa cu legitimaţie loveşte apoplexitic

gog 1

 

Cristian reacţionează ca un domn

gog 2

 

Duduiţa dă vina pe Vasilică

gog 3

 

 

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

10 thoughts on “Nu internetul omoară presa, unii jurnaliştii o omoară”

  1. Aşa se întâmplă când te obişnuieşti cu jurnalismul de birou. Şi, culmea, fără să-ţi dai seama că biroul ăla TREBUIE să dispună de un telefon, unul de la care poţi să-l suni chiar pe individul în cauză, la o adică. Mneah, să-i fie de bine doamnei.

  2. Ca idee, stirea a fost preluata din „Libertatea”, cei care au lansat stirea si au cocotat-o pe prima pagina in editia tiparita, doar pentru ca acel local sa-si faca reclama in ziar. Am inteles ca se mentiona numele firmei si Cristian Gog chiar l-a sunat pe patron, care i-a spus ca l-a vazut acolo! WTF?!

  3. Aici este chelnerul care în omentarii chiar susține asta și ATENȚIE folks, o sticlă de vodkă (eu nu știu ce vodkă costă măcar 300 de ron, dar în fine, am fost și eu barman) și 3 sucuri au costat 350 de ron.

    Ăsta e ALEX cel cu al treilea ochi oameni buni, să-l aplaudăm: https://www.facebook.com/nicolae.alex91 în puii mei mai are și 22 de ani și are o moacă de aiurit în extremis :D

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)