Am constituit jumătate din Comitetul Comentatorilor pe Chinezu.eu

Vedeţi colea mai sus care e faza cu acest Comitet de mare angajament :D Eu doar vă spun că al şaselea membru este Ionuţ. Cel care s-a clasat pe locul 5 în topul comentatorilor de pe luna iunie, dar cum toţi ceilalţi din faţa lui sunt deja membri cu drepturi depline în acest Comitet, îi revine lui plăcuta sarcină de a alea alea :D

Avem şase membri, deci, adică PetreRăzvanGabiJavraGeorgiana. Încă şase şi după aia discutăm unde o să ne întâlnim în prima şedinţă de lucru… :D

 

top comentatori iunie

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

18 thoughts on “Am constituit jumătate din Comitetul Comentatorilor pe Chinezu.eu”

  1. Gigi, Dan, pe bune acuma! Scrie mare, cat China, chiar la inceputul oricarei postari de aici de la mine: „Hai sa faci parte din Comitetul Comentatorilor pe Chinezu.eu. E cu prieteneala, discutii despre 2.0 si, fireste, bere :D!” Daca dati click acolo veti intelege.

    Poate ca sunt eu mai ciudat, dar eu as fi cautat inainte de a intreba. Mai ales ca era evident ce si cum, zic. In fine, call me chinezu.

    1. No bine , no ! Am citit şi am înţeles despre ce vorbim aici . Îmi pare rău , dar uneori nu vezi pădurea din cauza copacilor ! Dacă nu ar mai fi pe aici şi unii ca mine , rişti să apară monotonia ! Să ne auzim cu bine !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)