Nope, nu ascult Radio Guerrilla

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Ştiu că mulţi dintre voi ascultaţi Radio Guerrilla. Foarte bine, e decizia voastră. Nu o judec, nu zic nimic, e treaba voastră. Doar că eu nu ascult post de nici o culoare. Am eu motivele mele. Pe care, sper, să nu fiu nevoit (a se citi să mă enervez după vreo 3 beri şi încă vreo două nefăcute din partea lor) să le spun vreodată. Căci – mi se spune – rămâne printre puţinele posturi de radio care promovează muzica românească. Iar asta, in my book, înseamnă o mare, mare bulină albă. În ciuda celorlalte, multe, negre.

De ce scriu aceste rânduri? De aia, decât de aia. Sau, ca să o dau aşa la mişto şi gen #pamflet, cum o dau ei de gard de multe ori acolo, pentru că aşa vrea muşchiul meu de blogger.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

5 thoughts on “Nope, nu ascult Radio Guerrilla”

  1. Eu nu prea ascult radio de obicei, prefer sa ascult muzica din playlist-ul personal sau sa caut pe youtube. Nu am nimic cu Radio Guerilla, frate-meu asculta si mai prind si eu de la el cateodata.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)