21.04.2017

Nope, nu ascult Radio Guerrilla

Ştiu că mulţi dintre voi ascultaţi Radio Guerrilla. Foarte bine, e decizia voastră. Nu o judec, nu zic nimic, e treaba voastră. Doar că eu nu ascult post de nici o culoare. Am eu motivele mele. Pe care, sper, să nu fiu nevoit (a se citi să mă enervez după vreo 3 beri şi încă vreo două nefăcute din partea lor) să le spun vreodată. Căci – mi se spune – rămâne printre puţinele posturi de radio care promovează muzica românească. Iar asta, in my book, înseamnă o mare, mare bulină albă. În ciuda celorlalte, multe, negre.

De ce scriu aceste rânduri? De aia, decât de aia. Sau, ca să o dau aşa la mişto şi gen #pamflet, cum o dau ei de gard de multe ori acolo, pentru că aşa vrea muşchiul meu de blogger.

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

De ce să nu mergi la Social Media Summer Camp? Voi întrebaţi, eu răspund

Fraţilor, am învins! Avem gară 2.0! Cu Gara stăm mai prost, însă…

5 comentarii

 1. joi, 27 iunie 2013, 07:36

  De cand a plecat Craio, nici eu nu am mai ascultat. Pana atunci, erau cel mai bun duo de prin spatiul asta, carpato-danubiano-pontic.

  Răspunde
 2. joi, 27 iunie 2013, 09:45

  Eu n-am ascultat niciodata acest post de radio.

  Răspunde
 3. joi, 27 iunie 2013, 10:03

  Eu recunosc, din cand in cand imi aplec urechea pe Radio Guerilla.

  Răspunde
 4. joi, 27 iunie 2013, 11:16

  Nu ascult..nu am nimic personal cu ei, pur si simplu nu se intercaleaza cu gusturile mele. Prefer ceva clasic, un Europa FM sau Magic Fm.

  Răspunde
 5. joi, 27 iunie 2013, 14:06

  Eu nu prea ascult radio de obicei, prefer sa ascult muzica din playlist-ul personal sau sa caut pe youtube. Nu am nimic cu Radio Guerilla, frate-meu asculta si mai prind si eu de la el cateodata.

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *