Mi-am asumat de când am început această minunată aventură 2.0 că nu o să fiu pe placul tuturor. Pardon, scuzaţi, formularea exactă este „am mizat” că nu o să fiu pe placul tuturor. A fost una din coordonatele pe care mi-am crescut brandul (da, ştiu, unii ziceţi că asta cu brandul personal e abureală, dar mişto este că voi, cei care spuneţi asta nu prea aveţi brand personal, desigur), de altfel.
În categoria asta de oameni care nu îl plac pe chinezu există fix trei sub-categorii:
1. Sub-categoria celor care nu îl plac pe chinezu pentru că ar fi culmea să îl placă pe chinezu.
2. Sub-categoria celor care nu îl plac pe chinezu pentru că altceva nu au de făcut în viaţă (oh wait, care viaţă?).
3. Sub-categoria celor care nu îl plac pe chinezu pentru că ce propovăduieşte şi ce face chinezu contravine flagrant cu principiile lor (care, de regulă, sunt de genul „ba p-a mă-tii„).
Pentru fiecare categorie în parte şi pentru toate categoriile luate la un loc, am a spune doar atât: mulţumesc! Pentru că, fără voi, nu aş fi ajuns never ever la notorietatea pe care o am şi care vă seacă, vă mănâncă şi vă termină feng shuiul :D
Acum să zic doar câteva vorbe despre titlu. L-am pus ca să atragă lumea, fireşte, căci traficul este the shit pentru mine, ştiţi asta deja. Şi mai există un mititel motiv, adicătelea să zic acilea, aşa pe repede înainte, că atunci când înjuri pe cineva căci nu eşti de acord cu el nu celui înjurat îi faci rău – eu mă bucur când faceţi asta, măh, nu v-aţi prins? =)) -, ci ţie, deşi tu eşti prea înverşunat să îţi dai seama de asta, eşti prea înrăit să îţi dai seama că viaţa nu înseamnă să înjuri putinţa celorlalţi, ci să încerci să ieşi din neputinţa ta aia care te face doar să fiinţezi, nu să exişti. Gata, că mă ia cu tristeţea când mă gândesc cum vă mucificaţi viaţa. Bine, nu mă ţine mult, desigur, căci eu chiar am o viaţă pe care să o trăiesc, fireşte.
PS Provocare: se cere să se spună în comentarii dacă rândurile de mai sus au fost o aplicare masivă a strategiei de promovare a brandului chinezu (v-am explicat în primul paragraf ce şi cum) sau dacă, pur şi simplu, nu am găsit alt subiect de scris =)) =))
14 thoughts on “Înţeleg că nu eşti de acord cu mine, dar de ce simţi nevoia să jigneşti?”
Chinezule, eu zic ca tare te-a mai enervat cineva. Si culmea, cineva care chiar nu face nimic. Care sta pe margine, se uita, si arunca cu rautati (ca de bine, deh, nu poate sa spuna nimic).
Dar nu trebuie sa te enervezi prea tare. Pentru ca, dupa cum stii, suntem o tara de „teoreticieni”. La noi cu practica e mai greu :D
Cei care injura atata pot. Nu pot purta o discutie cu cineva fara a avea argumente. Cand raman fara trec la partea cu injuratul. Da nici sa scrie o injuratura corect nu stiu. Pentru mine cei de genul sunt egali cu zero.
Nici o dată nu o să poți mulțumi pe toată lumea nimeni nu o poate face .
Injuriile pe bloguri adresate gratuit nu le înțeleg de loc , dacă nu îți place cum scrie o persoană nu mai intra pe acel sait etc.
Iar partea de brand pe blog zic că nu e o prostie și e foarte greu să ai un brand și trebuie să muncești mult la el ca să-l obții , mulți au auzit de Chinezu și asociază acest nume cu Cristian China Birta deci eu zic că e totuși ceva față de mii de postaci care sunt un zero barat și inexistenți atât în viața online cât și cea extra-online .
Nici unul nu spune nume, insa toti stim cui va adresati. Cel putin eu asa vad rostul acestor postari de azi pe cele mai urmarite bloguri din tarisoara asta.
Hehehe, ce zici tu pe-aici poate fi sintetizat intr-o vorba frumoasa. Nu mai stiu unde am auzit-o, dar zicea ca si-a facut o casa frumoasa din pietrele aruncate in el de cei care nu erau de aceeasi parere. Si pe care-i ignoara, pentru ca era ocupat sa-si faca o casa frumoasa :)
Frumos spus
Eu zic că orice scrii contează; mai ales dacă e scris în frumoasa limbă românească!
P.S. Nu îl plac pe Chinezu, doar îi citesc blogul.
Si reclama negativa e o reclama si injuraturile sunt un fel de comentarii si culmea, aduc traffic, creaza agitatie. Imi place cum gandesti! La cat mai multe injuraturi si jigniri!:)
Ca si strategie de promovare sa stii ca ai ales o metoda buna. Sa ii minimalizezi, dar, totusi, sa ii valorizezi pe cei care nu sunt tocmai de acord cu brand-ul tau. E asa un paradox care atrage si te pune si pe tine intr-o lumina buna. De persoana toleranta. Si in niciun caz genul de persoana pe care ai descris-o.
Plus ca titlul e sugestiv si atrage si el, asta e clar.
Si totusi, articolul e despre tine si reactii ale poporului la ce scrii tu. Cum ar putea sa nu fie o metoda de a te promova?! :)
Cat se poate de adevarat ce spui tu, cum ca aceia care injura si nu pot accepta o alta opinie isi fac rau lor, nu altcuiva. Dar asta e, daca nu isi gasesc in capsor ideile si cuvintele sa formuleze un argument convingator impotriva unei alte opinii… Injurand isi arata doar incapacitatea de a convinge, poate chiar de a comunica.
Am asa un deja-vu. Cred ca am mai citit ceva asemanator pe undeva. Se pare ca in domeniul asta, singurul lucru care face sa se miste ceva e orgoliu. Si ambitia. Nu stiu daca te-a suparat cineva, dar trafic sigur ai facut:).
O stii pe aia: „cainii latra, ursul trece” ?
Macar a fost o „zisa” originala? Sau doar plafonare, plafonaree…?
Vezi-ti iac-asha de ale tale, Cristi!
PS Si mda, ai generos aplicat si promovat aicishilea :-): the bunul simtz, la prima vedere. Apoi… aia cu mucificarea vietii e buna rau!
Ce mă?
Nu, mie explică-mi pe îndelete că nu-s pricepând…
http://marginaliamarginalia.wordpress.com/2013/07/06/anonimatul-pe-internet-un-drept-democratic-ori-o-oportunitate-de-manifestare-a-violentei/