21.07.2017

Nu daţi click dacă nu iubiţi câinii

Reclama de mai jos face parte din seria de reclame care nu sunt înţelese de o anumită parte a populaţiei, dar care lovesc dur în altă parte a populaţiei, cea pentru care un câine înseamnă mult mai mult decâ tun ghemotoc de blană cu canini şi pe care trebuie să îl scoţi afară cel puţin de două ori pe zi. Eu fac parte din această a doua categorie :)

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Cum de Rusalii nu se munceşte şi se weekendeşte…

Dau o combină frigorifică Arctic TET pentru un comentariu

9 comentarii

 1. luni, 24 iunie 2013, 09:34

  Subscriu, viata este intotdeaun mai frumoasa cand un mustacios cu codita te rezeste dimineata cu un latrat :)
  Dementiala reclama. Produsul apare atat de natural in reclama incat chiar nu dernajeaza. In plus, imi plac reclamele in care nu produsul este personajul principal, ci ideea. O reclama bine gandita ;)

  Răspunde
 2. luni, 24 iunie 2013, 10:12

  Aoleeeeu, m-am inmuiat, așa, de dimineață! :puppyeyes:
  Mi-am adus aminte de „Hachiko: A Dog’s Tale” și m-a trecut un fior.

  Răspunde
 3. luni, 24 iunie 2013, 10:57

  Când mă uit la reclama asta, mă gândesc la finalul filmului Marley & Me: Un câine nu are nevoie de haine scumpe, maşini tari sau case mari, ci doar de un băţ şi o pătură pufoasă. Nu îi pasă dacă eşti bogat sau sărac, deştept sau prost, isteţ sau fraier, pentru că dacă-i dai inima ta, ţi-o va da şi el pe a lui. Despre câţi oameni poţi spune acelaşi lucru?

  Răspunde
 4. luni, 24 iunie 2013, 11:56

  Pentru mine câinele este ca un copil scund, păros, care merge în patru lăbuţe şi latră în loc să vorbească dar cu toate astea e mai bun decât un copil pentru că: mănâncă mai puţin, nu cere bani tot timpul, e mai uşor de educat, nu-mi poartă hainele, nu se droghează, nu fumează, nu bea si nu-mi ia maşina să plece la plimbare cu prietenii.
  http://www.d-petre.ro/caini/atentie-caine-rau/

  Răspunde
 5. luni, 24 iunie 2013, 12:08

  ultima isparava a cainelui meu? am scos-o la plimbare (este o lady)in lesa. eu pe bicicleta. am mers noi asa frumos, pana a vazut o pisica. s-a smucit, a luat-o la fuga, eu am cazut cu tot cu bicileta si am ditamai rana la genunchi. nici nu pot sa merg.
  dupa aceasta isprava, a venit si m-a pupat, s-a urcat langa mine in balansoar si s-a culcat cu capul pe picioarele mele. love her!

  Răspunde
 6. marți, 25 iunie 2013, 07:31

  Cineva spunea intr-un context: Ce viata de caine are x… Pai sa stii ca in timpurile pe care le traim, e un mare compliment!

  Răspunde
 7. marți, 25 iunie 2013, 07:58

  Mie imi plac. Chiar am luat o catelusa dintr-un adapost. E o dragalasa. Inainte am mai avut 2 luati de pe strada.

  Răspunde
 8. marți, 25 iunie 2013, 10:40

  Ce dragalas ii catelusul… ce mi-as dori si eu unul asa mic, si pufos, si scump, si cu care sa ma inteleg perfect, exact ca cel din filmulet.

  Răspunde
 9. marți, 25 iunie 2013, 20:39

  Sunt doua categorii de posesori de animale: cei carora nu prea le pasa de prietenii lor si cei care fac orice pentru un caine. Prea bun materialul!

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *