Nu daţi click dacă nu iubiţi câinii

Reclama de mai jos face parte din seria de reclame care nu sunt înţelese de o anumită parte a populaţiei, dar care lovesc dur în altă parte a populaţiei, cea pentru care un câine înseamnă mult mai mult decâ tun ghemotoc de blană cu canini şi pe care trebuie să îl scoţi afară cel puţin de două ori pe zi. Eu fac parte din această a doua categorie :)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

9 thoughts on “Nu daţi click dacă nu iubiţi câinii”

  1. Subscriu, viata este intotdeaun mai frumoasa cand un mustacios cu codita te rezeste dimineata cu un latrat :)
    Dementiala reclama. Produsul apare atat de natural in reclama incat chiar nu dernajeaza. In plus, imi plac reclamele in care nu produsul este personajul principal, ci ideea. O reclama bine gandita ;)

  2. Când mă uit la reclama asta, mă gândesc la finalul filmului Marley & Me: Un câine nu are nevoie de haine scumpe, maşini tari sau case mari, ci doar de un băţ şi o pătură pufoasă. Nu îi pasă dacă eşti bogat sau sărac, deştept sau prost, isteţ sau fraier, pentru că dacă-i dai inima ta, ţi-o va da şi el pe a lui. Despre câţi oameni poţi spune acelaşi lucru?

  3. Pentru mine câinele este ca un copil scund, păros, care merge în patru lăbuţe şi latră în loc să vorbească dar cu toate astea e mai bun decât un copil pentru că: mănâncă mai puţin, nu cere bani tot timpul, e mai uşor de educat, nu-mi poartă hainele, nu se droghează, nu fumează, nu bea si nu-mi ia maşina să plece la plimbare cu prietenii.
    http://www.d-petre.ro/caini/atentie-caine-rau/

  4. ultima isparava a cainelui meu? am scos-o la plimbare (este o lady)in lesa. eu pe bicicleta. am mers noi asa frumos, pana a vazut o pisica. s-a smucit, a luat-o la fuga, eu am cazut cu tot cu bicileta si am ditamai rana la genunchi. nici nu pot sa merg.
    dupa aceasta isprava, a venit si m-a pupat, s-a urcat langa mine in balansoar si s-a culcat cu capul pe picioarele mele. love her!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)