Cum de Rusalii nu se munceşte şi se weekendeşte…

Later edit: Pentru că mi-am dat seama, în nimicnicia mea cea păcătoasă, că nu ştiu ce înseamnă Rusaliile, m-am uitat pe Wikipedia. Şi, printre altele, am găsit că reprezintă „revărsarea eshatologică a Duhului Sfânt (cf. Ioel 3, 1-5, citat de Petru în cuvântarea sa din Fapte 2)”. Atâââââââââât!
—————

Cum nu pot scăpa de sentimentul ăsta de duminică şi cum azi dimineaţă când am venit eu către birou oraşul părea pustiu (aproape m-am speriat, căci coraconul îmi spunea că e luni şi că AVEM TREABĂĂĂĂ) şi cum văd că nu ai cu cine munci astăzi, a, zis să bag de astea de weekend astăzi acilea pe blog. Cum este clipul de mai jos. Pe care vă recomand să îl urmăriţi până în capăt. Căci backing vocals ce face gagiul ăsta… :))

6 comentarii la “Cum de Rusalii nu se munceşte şi se weekendeşte…

 1. cotos Răspunde

  Si tu la munca??? Eram singur pe strada. Nici macar o masina nu am vazut. Teribil. N-au nici o treaba oamenii astia, sunt mereu distrati.

  • Cristian China Birta Răspunde

   E zi libera nationala, bre, normal ca oamenii nu au treaba. La propriu! Si nu sunt ei de vina, desigur. Nu e nimeni de vina, fireste :D

 2. Yamasha Răspunde

  nu numai voi si eu la munca…dar mai pe seara :)

 3. Razvan Ianculescu Răspunde

  Si eu muncesc azi, va sa zica, sarbatoare :)

 4. Lucian Răspunde

  Vreti senzatii tari ‘de vacanta’ ? Luati de-aici, ‘tineti stinga’ imaginii: http://www.mobotix.ro/camere_supraveghere_live_ro_1262.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: