Gata, m-am enervat! Lansez programul "Una pe lună"

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Ia hai mai lăsaţi-mă cu „nu am timp nici să mor” şi alte de astea, căci nu vă cred nici o secundă. Nu există „nu am timp„, există doar „nu vreau/nu sunt în stare/aşa îmi place să îmi petrec viaţa„. Aşa că, într-un fel de frondă culturalo-bloggeristică împotriva acestui sentiment numatimpist declar, în calitate de preşedinte al Republicii Culturale Chineze, următoarele:

Articol unic. Declar început proiectul „Una pe lună”. Detalii în normele de aplicare.

Norme de aplicare a articolului unic

Jur solemn în faţa poporului care îmi face onoarea să mă citească să nu treacă nici o lună calendaristică fără ca eu să nu ajung la măcar o expoziţie sau măcar un muzeu. Aţi putea spune rânjind că „bine, bre, una pe lună e floare la ureche„. Dar rânjetul v-ar trece instant când v-aş întreba dacă în ultimul an aşi bifat voi 12 astfel de obiective. Evident că nu, nu vă mai daţi pe după simeză.

Cu ce voi rămâne? Cu cel puţin 12 expoziţii/muzee vizitate pe an. E mult, e puţin? Habar nu am. Dar asta este ceea ce îmi propun şi de care o să mă ţin cu incisivii. Ăia superiori, desigur.

Prima expoziţie care va avea onoarea să intre în proiectul „Una pe lună” este cea a lui Tudor Plăieşu. Despre care v-am spus aici. Şi la ale cărui lucrări mă gândesc de când le-am văzut. Aşa că vreau să mă duc să le văd.

Şi nu m-aş duce singur, recunosc. Căci, în dulcele stil social media, e mai frumos împreună :) Aşa că vă invit să ziceţi colea în comentari care mai vreţi să veniţi, ca să facem gaşcă faină. Precizez că intrarea este liberă şi că deplasarea culturală cu pricina va avea loc pe data de 26 iunie, ora 17.30.

ElegiasemnelorTudorPlaiesu (Medium)

Info despre expozitie

Meda Popea- Arts & Events anunta expozitia de pictura cu vin rosu a artistului vizual Tudor Plaiesu intitulata “Oglinda abisala”, un proiect de arta in premiera in Romania.

Expozitia are loc la Hotel Pullman World Trade Center Bucharest in perioada 5-22 iunie 2013, iar accesul publicului este liber. Expozitia “Oglinda abisala” este un demers artistic unic in Romania, este pentru prima data cand un artist contemporan alege sa lucreze cu vin rosu, un material neconventional, dar cu valente expresive deosebite, care cere multa maiestrie si o buna stapanire a tehnicii laviului.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

9 thoughts on “Gata, m-am enervat! Lansez programul "Una pe lună"”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)