Rusia şi Barcelona, destinaţiile pe care voi mi le-aţi ales

Ce mi-ai făcut, chinezule? că de la provocarea ta m-am apucat să mă tot uit pe destinaţiile alea şi m-a apucat dorul de ducă…”. Aşa mi-a spus pe mail unul din participanţii la provocarea cu alegerea unei vacanţe de 800 de euro. Nu spun care, era o discuţie privată :D Doar spun că are perfecta dreptate şi că şi eu am păţit la fel când am intrat pe Paravion să caut zboruri către Londra, adică m-am trezit că mă mai uit înspre vreo 805409 de destinaţii, aşa, doar să văd cam cum ar fi dacă :))

Mi-au plăcut mult răspunsurile voastre. Şi vă mulţumesc pentru ele. Mai ales că nu au fost ceva premii de alea de să merite să îţi consumi câteva minute să încerci să răspunzi :) Premiile, aşa cum vă promiteam, vor fi după feng shuiul pe care mi-l transmit câştigătorii. Şi doar ei, câştigătorii, vor ştii ce sunt. Şi doar în momentul în care le vor primi :D Spun „câştigăorii” pentru că am decis că sunt doi. Două, de fapt. După cum urmează.

Mihaela Chirac. Care tocmai ce a absolvit, motiv pentru care o felicit şi o avertizez ca nu cumva să uite că am pariat pe ea :D Dar toate acestea sunt din alt film, ca să zic aşa, căci nu aun legătură cu premiul pe care l-a câştigat. Ea m-a convins cu destinaţia Rusia, unde tot vreau să ajung de ceva vreme numai nu prea reuşesc. Sigur că i-a dat cu virgulă la buget, dar nu aia era important, ci feelingul pe care mi-l transmite :)

Tina. Pentru că iar mi-a adus aminte că, din punct de vedere turistic, am comis şi comit în continuare greşeala de a nu fi ajuns încă în Barcelona. Da, ştiu, este impardonabil… :D

Cam asta a fost. Cum am simţit că v-a plăcut să vă jucaţi, poate mai facem de astea. Să văd cum o să îmi raportezi feng shuiul mai încolo :D

PS Dragi bloggeri, astăzi este ultima zi în care mai puteţi ajunge în Cipru.

3 comentarii la “Rusia şi Barcelona, destinaţiile pe care voi mi le-aţi ales

  1. Mihaela Răspunde

    You made my day! Mulțumesc mult. :)

  2. Tina Răspunde

    Iuuuuhuuu!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: