Gata, mi-am găsit colaborator pentru chinezu.eu

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Dragi bloggeri,

Nu-i aşa că mulţi dintre voi aţi vrea să aveţi – hai să le spunem aşa – colaboratori care să vă ajute cu blogul, ca să îl creşteţi pe măreţe culmi 2.0? Nu-i aşa că aţi vrea, măcar din când în când, să aveţi pe cineva lângă voi care ori să vă facă o documentare beton pe un anumit subiect, ori chiar să vă scrie câte o postare corespunzătoare? Nu-i aşa că vă enervează faptul că nu aveţi timpul necesar să scrieţi despre câte aţi vrea să scrieţi şi parcă simţiţi nevoia să aveţi pe cineva lângă voi care să pună umărul la întreprindea bloggeristică la care prestaţi?

Ei bine, cam greu să se întâmple de astea :)) Pentru că ba e greu să găseşti pe cineva cu care să ai o chimie care să facă lucrurile să meargă înainte, ba entuziasmul iniţial al colaborării dispare şi se strică şandramaua, ba – ca să o zicem direct – nu ai resursele necesare să motiveze un astfel de colaborator (hai să nu îi zicem angajat, ca sună urât în acest context). Ar fi frumos, vă daţi seama, dar e foarte greu…

De aceea – dacă m-aţi putea vedea acuma ce rânjet am pe figura-mi… :D – vă anunţ cu deosebită plăcere că de azi, 13 iunie, şi până pe 2o iunie, eu am un astfel de colaborator. Unul de mare angajament, cu mega-expertiză într-un anumit domeniu şi care este foarte, foarte simpatic. Faceţi cunoştinţă cu DOT :D

Piraeus_DOT (Medium)

Dap, DOT va fi colaboratorul meu timp de o săptămână. Bine, ca să o zic pe aia dreaptă, el o să facă toată treaba, că de aia e colaboratorul chinezu.eu, eu am altele de făcut :)) DOT, noua mascotă Piraeus Bank, este cel care vă va răspunde tuturor întrebărilor întrebări referitoare la serviciile și produsele bancare Piraeus Bank. Domeniu bancar în care eu am masive canioane de cunoştinţe, ca să zic aşa :)) Drept pentru care, am combinat utilul cu plăcutul, adică îl avem pe DOT care e şi util (cum ziceam, întrebaţi-l ce vreţi să ştiţi şi el vă va răspunde) şi plăcut (serios, ia uitaţi-vă la el :D).

No bun, hai la treabă. Aştept întrebările voastre colea jos în comentarii. Iar DOT o să vă răspundă. Cu menţiunea că DOT este tare meticulos şi o să vă răspundă doar a doua zi, să fie sigur că e totul ok :D

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

20 thoughts on “Gata, mi-am găsit colaborator pentru chinezu.eu”

  1. Buna, Stefan! Campania nu a fost dezvoltata numai de o singura agentie. Am fost creat cu mult drag si am prins viata in urma ideilor venite din partea unei echipe consolidate, formata din reprezentantii Piraeus Bank, Momobi si MSPS.

 1. imi place de DOT. e simpatic. si pentru ca e asa simpatic, il rog sa-mi dea 3 motive (care sa ma convinga) sa renunt la banca unde am eu cardul de salariu si sa ma mut la piraeus.

  1. Chiar tu ai spus sa ma limitez la 3, dar te asigur ca sunt mult mai multe la oferta nostra de incasare a salariului pe un card Piraeus Bank. Uite aici:)
   · Ai pachete de produse adaptate nevoilor tale la preturi preferentiale
   · Primesti automat reduceri de marja la produsele de creditare (card de credit, descoperit de cont, credit de nevoi personale). Tentant, nu?
   · Primesti un plus de dobanda in caz ca te hotarasti sa economisesti intr-un depozit Star, card cu economisire. Aici e veselie!
   · Si pentru ca nu ma pot abtine: daca vii pana pe 30 iunie la Piraeus Bank ai 3 luni perioada de gratie la plata comisionului lunar de administrare pentru pachetele „Mereu inainte” si „Doar Oportunitati”.
   Ce zici? Vrei sa iti spunem mai multe?:)

 2. Sincer sa fiu. N-am prea auzit de ce produse bancare au cei de la Piraeus Bank. Totusi as avea o intrebare: au comisioane de administrare lunare a conturilor PF?

  1. Salut, Gabi! Ca orice serviciu, nu doar din zona bancara, si administrarea conturilor are un cost. Cu toate acestea, exista si modalitati prin care aceste costuri pot fi reduse sau chiar eliminate. Ca de exemplu, atunci cand iti alegi “la pachet” sa iti incasezi venitul in contul respectiv, administrarea acestuia devine gratuita.

 3. Pingback: Studiu de caz: The Social Interns - Piraeus Bank - Cristian China Birta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)