Gata, mi-am găsit colaborator pentru chinezu.eu

Dragi bloggeri,

Nu-i aşa că mulţi dintre voi aţi vrea să aveţi – hai să le spunem aşa – colaboratori care să vă ajute cu blogul, ca să îl creşteţi pe măreţe culmi 2.0? Nu-i aşa că aţi vrea, măcar din când în când, să aveţi pe cineva lângă voi care ori să vă facă o documentare beton pe un anumit subiect, ori chiar să vă scrie câte o postare corespunzătoare? Nu-i aşa că vă enervează faptul că nu aveţi timpul necesar să scrieţi despre câte aţi vrea să scrieţi şi parcă simţiţi nevoia să aveţi pe cineva lângă voi care să pună umărul la întreprindea bloggeristică la care prestaţi?

Ei bine, cam greu să se întâmple de astea :)) Pentru că ba e greu să găseşti pe cineva cu care să ai o chimie care să facă lucrurile să meargă înainte, ba entuziasmul iniţial al colaborării dispare şi se strică şandramaua, ba – ca să o zicem direct – nu ai resursele necesare să motiveze un astfel de colaborator (hai să nu îi zicem angajat, ca sună urât în acest context). Ar fi frumos, vă daţi seama, dar e foarte greu…

De aceea – dacă m-aţi putea vedea acuma ce rânjet am pe figura-mi… :D – vă anunţ cu deosebită plăcere că de azi, 13 iunie, şi până pe 2o iunie, eu am un astfel de colaborator. Unul de mare angajament, cu mega-expertiză într-un anumit domeniu şi care este foarte, foarte simpatic. Faceţi cunoştinţă cu DOT :D

Piraeus_DOT (Medium)

Dap, DOT va fi colaboratorul meu timp de o săptămână. Bine, ca să o zic pe aia dreaptă, el o să facă toată treaba, că de aia e colaboratorul chinezu.eu, eu am altele de făcut :)) DOT, noua mascotă Piraeus Bank, este cel care vă va răspunde tuturor întrebărilor întrebări referitoare la serviciile și produsele bancare Piraeus Bank. Domeniu bancar în care eu am masive canioane de cunoştinţe, ca să zic aşa :)) Drept pentru care, am combinat utilul cu plăcutul, adică îl avem pe DOT care e şi util (cum ziceam, întrebaţi-l ce vreţi să ştiţi şi el vă va răspunde) şi plăcut (serios, ia uitaţi-vă la el :D).

No bun, hai la treabă. Aştept întrebările voastre colea jos în comentarii. Iar DOT o să vă răspundă. Cu menţiunea că DOT este tare meticulos şi o să vă răspundă doar a doua zi, să fie sigur că e totul ok :D

20 comentarii la “Gata, mi-am găsit colaborator pentru chinezu.eu

 1. Stefan Oancea Răspunde

  Am eu una: ce agenţie l-a creat pe DOT şi toată campania pentru Piraeus Bank? :D

  • DOT Răspunde

   Buna, Stefan! Campania nu a fost dezvoltata numai de o singura agentie. Am fost creat cu mult drag si am prins viata in urma ideilor venite din partea unei echipe consolidate, formata din reprezentantii Piraeus Bank, Momobi si MSPS.

 2. georgiana ene Răspunde

  imi place de DOT. e simpatic. si pentru ca e asa simpatic, il rog sa-mi dea 3 motive (care sa ma convinga) sa renunt la banca unde am eu cardul de salariu si sa ma mut la piraeus.

  • DOT Răspunde

   Chiar tu ai spus sa ma limitez la 3, dar te asigur ca sunt mult mai multe la oferta nostra de incasare a salariului pe un card Piraeus Bank. Uite aici:)
   · Ai pachete de produse adaptate nevoilor tale la preturi preferentiale
   · Primesti automat reduceri de marja la produsele de creditare (card de credit, descoperit de cont, credit de nevoi personale). Tentant, nu?
   · Primesti un plus de dobanda in caz ca te hotarasti sa economisesti intr-un depozit Star, card cu economisire. Aici e veselie!
   · Si pentru ca nu ma pot abtine: daca vii pana pe 30 iunie la Piraeus Bank ai 3 luni perioada de gratie la plata comisionului lunar de administrare pentru pachetele „Mereu inainte” si „Doar Oportunitati”.
   Ce zici? Vrei sa iti spunem mai multe?:)

   • georgiana ene Răspunde

    si daca folosesc alt bancomat, altul decat al vostru, ce comision de retragere am?

    • DOT Răspunde

     Buna, Georgiana!
     Comisionul este de 0.5% din suma retrasa + 2.5 RON.

 3. Razvan Ianculescu Răspunde

  N-as vrea sa sune nu stiu cum, dar are ceva din carisma ta :)

  • Cristian China Birta Răspunde

   Este cel mai frumos compliment pe care l-ai putut face. Lui DOT, ddesigur :))

  • DOT Răspunde

   Am imprumutat din carisma tuturor oamenilor simpatici si isteti, iar voi sunteti favoritii mei:)

 4. Miere Sabadus Răspunde

  Dupa ce termini cu el iti trimit si eu o albinuta ? :))

  • Cristian China Birta Răspunde

   Bre, nu a sunat bine asta cu terminatul :)) Dar nu e rea ideea, sa stii. Adica mi-ai dat o idee… O rumeg şi revin.

  • DOT Răspunde

   In cutia DOT gasesti orice: idei, solutii, culori si albinute.:) De ce sa mai trimiti altele? Hai sa ne imprietenim!

 5. alma nahe Răspunde

  :)Da’ nu-i cam galben? De fapt, stai! Are sens: galben->galbeni…să ştii că da! Nu-l mai întreb nimic!

  • Cristian China Birta Răspunde

   Daca m-ai fi intrebat de ce este DOT galben, cred ca m-as fi gandit o leaca pana sa ajung la explicatia ta :)) Pai de ce sa nu il intrebi ceva, iti este de ajuns asta cu galbenii? :D

  • DOT Răspunde

   Esti sigura? Hai sa vezi ce-i dincolo de culoare!:)

 6. gabi Răspunde

  Sincer sa fiu. N-am prea auzit de ce produse bancare au cei de la Piraeus Bank. Totusi as avea o intrebare: au comisioane de administrare lunare a conturilor PF?

  • DOT Răspunde

   Salut, Gabi! Ca orice serviciu, nu doar din zona bancara, si administrarea conturilor are un cost. Cu toate acestea, exista si modalitati prin care aceste costuri pot fi reduse sau chiar eliminate. Ca de exemplu, atunci cand iti alegi “la pachet” sa iti incasezi venitul in contul respectiv, administrarea acestuia devine gratuita.

 7. Ionut Răspunde

  E simpatic, ce pot spune.
  Intebarea mea e urmatoarea: Tu esti galben de la bere?

  • DOT Răspunde

   Oh my DOT :D. Asa m-am trezit … si am vazut ca sunt in ton cu banca, cu logo-ul, cu materialele…stiu ei ceva. Multumesc pentru aprecieri!:)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: