23.07.2017

Gata, mi-am găsit colaborator pentru chinezu.eu

Dragi bloggeri,

Nu-i aşa că mulţi dintre voi aţi vrea să aveţi – hai să le spunem aşa – colaboratori care să vă ajute cu blogul, ca să îl creşteţi pe măreţe culmi 2.0? Nu-i aşa că aţi vrea, măcar din când în când, să aveţi pe cineva lângă voi care ori să vă facă o documentare beton pe un anumit subiect, ori chiar să vă scrie câte o postare corespunzătoare? Nu-i aşa că vă enervează faptul că nu aveţi timpul necesar să scrieţi despre câte aţi vrea să scrieţi şi parcă simţiţi nevoia să aveţi pe cineva lângă voi care să pună umărul la întreprindea bloggeristică la care prestaţi?

Ei bine, cam greu să se întâmple de astea :)) Pentru că ba e greu să găseşti pe cineva cu care să ai o chimie care să facă lucrurile să meargă înainte, ba entuziasmul iniţial al colaborării dispare şi se strică şandramaua, ba – ca să o zicem direct – nu ai resursele necesare să motiveze un astfel de colaborator (hai să nu îi zicem angajat, ca sună urât în acest context). Ar fi frumos, vă daţi seama, dar e foarte greu…

De aceea – dacă m-aţi putea vedea acuma ce rânjet am pe figura-mi… :D – vă anunţ cu deosebită plăcere că de azi, 13 iunie, şi până pe 2o iunie, eu am un astfel de colaborator. Unul de mare angajament, cu mega-expertiză într-un anumit domeniu şi care este foarte, foarte simpatic. Faceţi cunoştinţă cu DOT :D

Piraeus_DOT (Medium)

Dap, DOT va fi colaboratorul meu timp de o săptămână. Bine, ca să o zic pe aia dreaptă, el o să facă toată treaba, că de aia e colaboratorul chinezu.eu, eu am altele de făcut :)) DOT, noua mascotă Piraeus Bank, este cel care vă va răspunde tuturor întrebărilor întrebări referitoare la serviciile și produsele bancare Piraeus Bank. Domeniu bancar în care eu am masive canioane de cunoştinţe, ca să zic aşa :)) Drept pentru care, am combinat utilul cu plăcutul, adică îl avem pe DOT care e şi util (cum ziceam, întrebaţi-l ce vreţi să ştiţi şi el vă va răspunde) şi plăcut (serios, ia uitaţi-vă la el :D).

No bun, hai la treabă. Aştept întrebările voastre colea jos în comentarii. Iar DOT o să vă răspundă. Cu menţiunea că DOT este tare meticulos şi o să vă răspundă doar a doua zi, să fie sigur că e totul ok :D

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Foto-reportaj din prima zi ca blogger oficial la Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu

El este fratele meu chinez, Vasile

20 comentarii

 1. joi, 13 iunie 2013, 13:38

  Am eu una: ce agenţie l-a creat pe DOT şi toată campania pentru Piraeus Bank? :D

  Răspunde
  • DOT
   vineri, 14 iunie 2013, 09:20

   Buna, Stefan! Campania nu a fost dezvoltata numai de o singura agentie. Am fost creat cu mult drag si am prins viata in urma ideilor venite din partea unei echipe consolidate, formata din reprezentantii Piraeus Bank, Momobi si MSPS.

   Răspunde
 2. joi, 13 iunie 2013, 16:08

  imi place de DOT. e simpatic. si pentru ca e asa simpatic, il rog sa-mi dea 3 motive (care sa ma convinga) sa renunt la banca unde am eu cardul de salariu si sa ma mut la piraeus.

  Răspunde
  • DOT
   vineri, 14 iunie 2013, 09:23

   Chiar tu ai spus sa ma limitez la 3, dar te asigur ca sunt mult mai multe la oferta nostra de incasare a salariului pe un card Piraeus Bank. Uite aici:)
   · Ai pachete de produse adaptate nevoilor tale la preturi preferentiale
   · Primesti automat reduceri de marja la produsele de creditare (card de credit, descoperit de cont, credit de nevoi personale). Tentant, nu?
   · Primesti un plus de dobanda in caz ca te hotarasti sa economisesti intr-un depozit Star, card cu economisire. Aici e veselie!
   · Si pentru ca nu ma pot abtine: daca vii pana pe 30 iunie la Piraeus Bank ai 3 luni perioada de gratie la plata comisionului lunar de administrare pentru pachetele „Mereu inainte” si „Doar Oportunitati”.
   Ce zici? Vrei sa iti spunem mai multe?:)

   Răspunde
   • vineri, 14 iunie 2013, 09:26

    si daca folosesc alt bancomat, altul decat al vostru, ce comision de retragere am?

    Răspunde
    • DOT
     vineri, 14 iunie 2013, 16:11

     Buna, Georgiana!
     Comisionul este de 0.5% din suma retrasa + 2.5 RON.

     Răspunde
 3. joi, 13 iunie 2013, 19:11

  N-as vrea sa sune nu stiu cum, dar are ceva din carisma ta :)

  Răspunde
  • vineri, 14 iunie 2013, 09:23

   Este cel mai frumos compliment pe care l-ai putut face. Lui DOT, ddesigur :))

   Răspunde
  • DOT
   vineri, 14 iunie 2013, 09:30

   Am imprumutat din carisma tuturor oamenilor simpatici si isteti, iar voi sunteti favoritii mei:)

   Răspunde
 4. joi, 13 iunie 2013, 22:13

  Dupa ce termini cu el iti trimit si eu o albinuta ? :))

  Răspunde
  • vineri, 14 iunie 2013, 09:16

   Bre, nu a sunat bine asta cu terminatul :)) Dar nu e rea ideea, sa stii. Adica mi-ai dat o idee… O rumeg şi revin.

   Răspunde
  • DOT
   vineri, 14 iunie 2013, 09:45

   In cutia DOT gasesti orice: idei, solutii, culori si albinute.:) De ce sa mai trimiti altele? Hai sa ne imprietenim!

   Răspunde
 5. vineri, 14 iunie 2013, 01:30

  :)Da’ nu-i cam galben? De fapt, stai! Are sens: galben->galbeni…să ştii că da! Nu-l mai întreb nimic!

  Răspunde
  • vineri, 14 iunie 2013, 09:21

   Daca m-ai fi intrebat de ce este DOT galben, cred ca m-as fi gandit o leaca pana sa ajung la explicatia ta :)) Pai de ce sa nu il intrebi ceva, iti este de ajuns asta cu galbenii? :D

   Răspunde
  • DOT
   vineri, 14 iunie 2013, 09:37

   Esti sigura? Hai sa vezi ce-i dincolo de culoare!:)

   Răspunde
 6. vineri, 14 iunie 2013, 07:46

  Sincer sa fiu. N-am prea auzit de ce produse bancare au cei de la Piraeus Bank. Totusi as avea o intrebare: au comisioane de administrare lunare a conturilor PF?

  Răspunde
  • DOT
   vineri, 14 iunie 2013, 09:27

   Salut, Gabi! Ca orice serviciu, nu doar din zona bancara, si administrarea conturilor are un cost. Cu toate acestea, exista si modalitati prin care aceste costuri pot fi reduse sau chiar eliminate. Ca de exemplu, atunci cand iti alegi “la pachet” sa iti incasezi venitul in contul respectiv, administrarea acestuia devine gratuita.

   Răspunde
 7. duminică, 16 iunie 2013, 00:14

  E simpatic, ce pot spune.
  Intebarea mea e urmatoarea: Tu esti galben de la bere?

  Răspunde
  • DOT
   duminică, 16 iunie 2013, 12:01

   Oh my DOT :D. Asa m-am trezit … si am vazut ca sunt in ton cu banca, cu logo-ul, cu materialele…stiu ei ceva. Multumesc pentru aprecieri!:)

   Răspunde
 8. vineri, 13 iunie 2014, 08:47

  […] campanii Piraeus Bank au fost premiate la International Creativity Awards. La una dintre ele, am pus şi eu un pic umărul, iar simpaticul DOT încă se mai găseşte în birou la mine şi adăposteşte nişte chestiuni […]

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *