9 comentarii la “Cum vi se pare Reţeaua Cetăţenească de Martori Electronici?

 1. Teo Răspunde

  Nici n-am apucat să pun propunerea pe Facebook și uite că „Adevărul” a venit cu un articol din care se vede necesitatea și utilitatea unui astfel de „Rețea Cetățenească de Martori Electronici”: „Chiar dacă programul a demarat oficial luni, unii colectori „au furat startul“ şi au distribuit vouchere încă de vineri sau de sâmbătă.”
  http://adevarul.ro/economie/stiri-economice/tichetele-rabla-s-au-epuizat-intr-o-ora-centre-colectare-au-furat-startul-programului-1_51b73712c7b855ff567fc499/index.html

 2. freshblog Răspunde

  NUUUU!

  • Teo Răspunde

   Ok, respect opinia fiecaruia, da-mi te rog si o idee si un feedback de ce nu ar fi bine.

 3. mihaibuninet Răspunde

  Ar fi ceva interesant ,dar ar insemna sa fi prezent cit mai mult pe net ,daca se poate si pe ceva TV-uri ca sa poti spune ca ai vazut in direct.In plus daca e doar intre noi fara a fi ceva oficializat,nu stiu pe cine ar interesa.

  • Teo Răspunde

   Pentru a condensa mesajul, n-am dat toate explicațiile! În valuta virtuală BitCoint, calculatorul este cel care stă în rețea și prin anumite calcule „validează” un bloc de tranzacții. Eu am redus explicațiile la minim posibil pentru a nu intra în amănunte. Ideea este că foarte multe calculatoare primesc un bloc de mesaje și fac ceva asupra lui și la final, îți cer (de formă) un fel de aprobare din partea utilizatorului că el a „validat” un bloc de „declarații”, hai să-i zicem ca un fel de „captcha”! Deci nu înseamnă să stea omul pe net tot timpul și să zică „Da, am văzut” , „Nu asta n-am văzut”. De fapt este „Da, sunt un om și am fost prezent aici la calculator miercuri 12 iunie la ora 17:15 când calculatorul mi-a solicitat să fiu martor că el a validat un bloc”. Cam așa ceva!

 4. Andrew Răspunde

  Eu cred ca e mai usor sa falsifici folosind calculatorul.

 5. sfinxul din bucegi Răspunde

  felicitari entru articolele ever grenn
  am ajuns la tine cautand pe google romania ” ce este un videoblog”

 6. atlasms tipar offest Răspunde

  Nu as dori asa ceva

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: