Vizită de lucru în depoul de la Simeria

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

„O să mergem să vedem depoul din Simeria”, zice Sebi. Eu, disciplinat, nu zic nimic, caci, după cum vă spuneam, sunt diciplinat. Dar în gândul meu îmi ziceam (varianta politicoasă desigur) „bre,să ne uităm la nişte trenuri sau cum?”. Am avut perfectă dreptate, ne-am uitat la nişte trenuri. Şi mi-a plăcut.

Nu mă întrebaţi de ce mi-a plăcut. Dar hălăduiam pe acolo prin ditai depoul şi ditai remiza (parcă aşa i se spune) şi mă binoclam de zor la, da, nişte locomotive, de diverse tipuri şi din diverse epoci (nu erau de alea vechi,de muzeu, dar de prin anii 70 erau destule). Am făcut şi o grămadă de poze, ceea ce, mă ştiţi, nu prea îmi stă în caracter. Dar dacă mi-a plăcut, ce vreţi de la zoomul meu?

În timp ce mă plimbam eu pe acolo parcă începeam firav să îi înţeleg pe acei pasionaţi de trenuri şi tot ce ţine de ele. Să le înţeleg pasiunea, nu de ce au pasiunea asta. Căci, fireşte, nici ei nu cred că o înţeleg…

[nggallery id=59]

Vizită în HD 2013 a fost un eveniment organizat de Denisa şi Sebastian Bârgău şi HD Travel. Proiectul este susţinut de Primăria Oraşului SimeriaAgenţia de turism TOC InternaţionalBest Hotel HunedoaraCred ONGCastelulCorvinilorHD.roWebbusiness.ro. Partener media: săptămânalul REPLICA.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

4 thoughts on “Vizită de lucru în depoul de la Simeria”

  1. Hai ca ai fost rautacios referitor la pasiunea lor :)) Fiecare cu ale sale, poate ca nici un sofer nu intelege pasiunea ta pentru bere, chit ca sunt sofer si te inteleg perfect :))

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)