Vizită de lucru la Restaurantul Bulevard in Hunedoara

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro.

Am ajuns aseară în Hunedoara. Unde o să stau în acest weekend, căci sunt proud participant la Vizită în HD, ispravă pusă la cale de Sebi, Denisuca şi Cristi. Ieri, spre tristeţea bătrâneţilor oaselor mele, am depus repede armele şi pe la ora 22.00, imediat după ce s-au culcat găinile dintr-un sat aleator ales din România, am băgat şi eu cornul în pernă şi am intrat – ca să bag un moment poetic – în lumea oniricului… Adevrul adevărat este că nu mă prea simţeam bine. Dar acum, când scriu aceste rânduri, îmi pare că sunt mult mai fresh şi mai pregătit pentru programul (dur, din câte am înţeles) pe care organizatorii ni l-au pregătit.

Înainte de a purcede la drum, profit de cele câteva minute rămase pentru a vă raporta despre cum a decurs cina de ieri  la Restaurantul Bulevard. Scuzaţi calitatea pozelor (ştiţi că sunt pastă la asta), sunt făcute un iPhonele meu (deşi mulţi îmi spun că nu el, săracul, e de vin…). Sunt pe site poze de calitate muuuuult peste ce vă arăt eu mai jos.

Nu mă întrebaţi în ce parte a Hunedoarei se află restaurantul, căci în afară de a vă spun că este la… şosea :)) nu ştiu ce să vă spun. Mei bine vedeţi filmul de mai jos (apropo, îmi place cum se promovează). Deşi ar fi trebuit să încep prin a vă spune cum arată ca design şi alea alea, eu încep cu, fireşte, berea pe care o puteţi savura acolo. Diversitate de beri nu te dă pe spate (dar asta este cutumă în România şi nu numai pentru că aşa este piaţa), dar preţurile, având în vedere contextul (e elegant acolo) te fac să ridici sprânceana. Adică, mă înţelegeţi,  4,5 lei un Tuborg sau 5 lei un Carlsberg la 500 ml, ehe…

Film prezentare – Restaurant BULEVARD**** – Hunedoara from Phantom Video Productions on Vimeo.

Interiorul este elegant, totul este aşa cum trebuie, doar că nu prea sunt eu în măsură să judec astfel de chestiuni, căci genul meu este mai înspre puburi :) Dar feelingul a fost corespunzător, adică dacă mă iei tare să mă întrebi ce nu mi-a plăcut nu prea aş şti ce să răspund…

IMG_2178

 

IMG_2180

 

IMG_2179

Am comandat pene carbonara al forno. Aduse aşa cum trebui, făcute bine, drept pentru care nu am lăsat nimic în farfurie. La propriu :))

IMG_2190

Doamna mea a comandat supa cremă de ciuperci şi a zis că a fost foarte bună.

IMG_2188

Preţurile la mâncare sunt ok. Dar, e drept, vorbeşte unul care stă în Bucureşti :)) Nu ştiu li se par celor din Hunedoara. Dar, având în vedere că restaurantul are clienţi mereu şi că e chiar elegant să organizezi mese festive (şitiţi genul) acolo, nu cred că sunt plângeri masive.

IMG_2176

No bun, gata. Am plecat în Vizită în HD. Adică la rupt de pingele. Revin cu raportul de la locurile faptelor :D

Vizită în HD 2013 a fost un eveniment organizat de Denisa şi Sebastian Bârgău şi HD Travel. Proiectul este susţinut de Primăria Oraşului SimeriaAgenţia de turism TOC InternaţionalBest Hotel HunedoaraCred ONGCastelulCorvinilorHD.roWebbusiness.ro. Partener media: săptămânalul REPLICA.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

9 thoughts on “Vizită de lucru la Restaurantul Bulevard in Hunedoara”

 1. Arata interesant rau restaurantul. Ironia e ca am ajuns si eu in Hunedoara la sfarsitul lui mai, ultimul weekend al lunii chiar si nu mi-a placut absolut deloc orasul. Arata foarte sarac, iar prin asta nu vreau sa transmit nicio ofensa vreunui hunedorean, dar efectiv Pitestiul arata de 1000 de ori mai bine decat Hunedoara. :D

  1. Păi cam este sărac…
   Deşi mai mare decât Deva, Hunedoara a avut parte numai de primari unul şi unul, care au promis marea cu sarea şi ne-au făcut… nisipul. Pe bani grei, desigur.
   Iar hunedorenii sunt şi ei destul de săraci. Noi am încercat să arătăm şi partea plină a paharului, pentru că întotdeauna există o parte plină. Exceptând situaţia când paharul e gol. :D

 2. Sa-ti fie de bine!
  Sa speram, alaturi de hunedoreni, ca si altii, multi, cit mai multi, vor ajunge in vizita de lucru in Hunedoara. Ca dinspre turisti sanse cam cit parul pe broasca testoasa.
  Noroc cu fierul vechi, ala cit mai e.

 3. Sper sa nu ma insel, insa am avut si eu ocazia sa ajung pe acolo insa ne-am razgandit in ultimul moment. Urmeaza o perioada cand o sa iau iar tara-n lung si-n lat, sper sa revin si in Hunedoara.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)