Ca să înțelegi mai bine acest articol (nu neapărat că să îți placă mai mult :D), ar trebui să știi mai multe despre mine, așa că te invit să mă cunoști. Îți ia vreo 2 minute. Maximum!

Ford B-MAX este maşina oficială a lui chinezu în Vizită în HD

Încep această postare prin a vă spune că astăzi şi doar astăzi mai puteţi participa la această provocare, care vă face inestimabila onoare de a respira acelaşi aer şi de a bea aceeaşi bere (vorba vine… :D) împreună cu je în  “Vizită în HD“,  ispravă organizată de Sebastian The Nightmare Bârgău şi Denisa The Lovely Denisuca. Adicătelea vom sta un weekend în Hunedoara şi prin împrejurimi (din câte am văzut eu, programul o să fie unul de mare angajament) şi, fireşte, vom depăna corespunzătoare poveşti (ca să nu le zic bârfe) la nişte bere.

Până la locul faptei, o să merg cu un Ford B-MAX, cel de 1 litru. M-am mai dat cu el, mi-a plăcut, m-a chiar surprins pe alocuri, în special pe partea de spaţiozitate, ca să zic aşa. Acum o să văd dacă prima impresie a fost doar o… impresie sau o trec în sertarul cu certitudini. Apropo de B-MAX, ia uitaţi ce ispravă faină au făcut cei de la fabrica Ford din Craiova, cu 3100 de jucării strânse pentru copiii din Bănie :)

Apropo de spaţiozitatea de care vă spuneam, ia uitaţi fotografiile de mai jos. Prima de la isprava cu jucăriile de la Craiova, a doua de când am testat eu prima dată B-MAX :D

ford

 

IMG_1493

No bun. Ne vedem în Hunedoara. Vă pup :D

Vizită în HD 2013 a fost un eveniment organizat de Denisa şi Sebastian Bârgău şi HD Travel. Proiectul este susţinut de Primăria Oraşului SimeriaAgenţia de turism TOC InternaţionalBest Hotel HunedoaraCred ONGCastelulCorvinilorHD.roWebbusiness.ro. Partener media: săptămânalul REPLICA.

10 comentarii la “Ford B-MAX este maşina oficială a lui chinezu în Vizită în HD

 1. georgiana ene Reply

  nu stiu cume ford b max, dar din poze arata bine :).
  enjoy your trip!

  • Cristian China Birta Reply

   Mie mi-a placut coresunzator data trecuta. De aia mai vreau sa fac o tura cu ea. Singurul semn de intrebare a fost la consum. Am inteles ca s-a rezolvat dupa o vizita in service. Se mai intampla de astea cu masinile care sunt in teste :) Oricum o sa va raportez cum a fost cu ea. Si, de data asta, o sa fac poze muuuuuuuult mai multe :))

 2. Corson Reply

  La Hunedoara, daca ajungi cumva sa te intilnesti cu autoritatile locale (poate chiar primarul?) sa nu cumva sa-i intrebi de ce au redirectionat banii alocati repararii acoperisului Castelului Huniazilor, vreo 250 mii Euro, catre alte proiecte. (Nici ce “alte proiecte”.)
  Primarul e vajmic fiu al orasului si s-ar simti tare jignit daca l-ar lua la intrebari un venetic. Nu se face cind esti in vizita la oameni de omenie.

  De asemenea, daca o sa fie o zi ploioasa, sa nu intrebi directiunea Castelului de ce ploua in unele incaperi. Fa-te ca e soare!

  • Cristian China Birta Reply

   A dracului pielea pe matale cum imi dai idei din prea plinul generozitatii matale… Le-am notat. Ca sa nu le pun, desigur.

 3. Lucian Reply

  Drum bun! Sper sa ne vedem acolo! :)

 4. spanac Reply

  Nu există sisteme de votare? Ca m-ar vota lumea sa ajung eu la HD. Si sa ma dau cu B-max-ul asta. Dar dacă om fi doi bloggeri plus un Chinez, loc de bere am avea?

 5. D-Petre Reply

  Ca sa ne lamurim cat e de spatios B-MAX-ul asta ia umple-l cu lazi de bere sa vedem cate intra.

 6. zoltybogata Reply

  No, mașini de astea îmi plac mie în care să-mi încapă și căruciorul electric când merg undeva. Multă sănătate

 7. Ionut Reply

  Nu am avut placerea de a-l testa personal insa am aruncat o privire cand am fost la o reprezentanta si arata chiar bine…daca e la fel de incapator pe cat pare, e o alegere inspirata. Enjoy the ride!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.