Vreţi să vedeţi Lacul Lebedelor în 3D?

Joi, 6 iunie, incepand cu orele 20:15, la Grand Cinema Digiplex va fi transmis in premiera mondiala spectacolul “Lacul Lebedelor” pus in scena de Teatrul Mariinski din Sankt Petersburg. Transmisiunea va fi in direct, in format 3 D, iar cel care o va coordona va fi insusi regizorul James Cameron.

James Cameron este cel care a regizat filme intrate in istorie precum Avatar sau Titanic, cele doua ocupand primul, respectiv al doilea loc in topul incasarilor din toate timpurile. De asemenea, Cameron a primit numeroase nominalizari si distinctii la cele mai importante festivaluri de film din lume, printre care si premiile Oscar pentru Cea mai buna imagine si Cel mai bun regizor.

Saptamana aceasta, iubitorii baletului sunt invitati sa urmareasca un spectacol unic in care arta clasica se armonizeaza cu tehnologia pentru a crea un eveniment fastuos in cinstea implinirii a 275 de ani de la nasterea baletului clasic rus. Filmat cu tehnologia 3D utilizata in filmele Avatar, Hugo si Life of Pi, „Lacul lebedelor” se intoarce la Sankt Petersburg, orasul in care a fost creat, unde faimosul corp de balet al Teatrului Mariinsky va straluci la adevarata sa valoare.

Vedeta serii va fi Ekaterina Kondaurova, o dansatoare desavarsita, castigatoare a patru premii in cadrul celor mai prestigioase festivaluri de teatru si dans din Rusia. Ea va interpreta rolul lui lui Odette/Odile, aducand un plus de valoare acestui spectacol de neratat.

Afis Lacul Lebedelor

5 comentarii la “Vreţi să vedeţi Lacul Lebedelor în 3D?

 1. georgiana ene Răspunde

  da da, e de vazut :)

 2. Ionut Răspunde

  In sfarsit am citit si eu inainte de derularea evenimentului :))) Daca insusi James Cameron se va afla in spatele spectacolului si daca vom avea parte si de 3D, cred eu ca e de vazut!
  Lacul Levedelor in 3D – Checked.

 3. Radovicescu Răspunde

  Interesant, chestia asta cu 3D e chiar interesanta.

 4. georgiana ene Răspunde

  am vazut eu spectacolul. superb!
  pacat ca nu a fost HD.

 5. Magazin Universal Răspunde

  Daca regizorul James Cameron e implicat in show , se merita

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: