Cu ce cărţi am plecat de la Bookfest

Cu toate cele care se regăsesc în topul de mai jos :D Plus încă altele câteva, dar de la alte edituri, deci o să le menţionez altă dată :)) Mai spun doar că tare îmi place cum se mişcă ALL în social media, tare îmi place :)

Cartea de însemnări “Între acte” a maestrului Radu Beligan s-a vândut în 1.500 de exemplare la Salonul Internaţional de Carte Bookfest, fiind cel mai bine vândut titlu al Grupului Editorial ALL la acest târg. Doar în ziua lansării cărţii “Între acte” în prezenţa autorului Radu Beligan s-au vândut 700 de exemplare.

Pe locul al doilea în topul vânzărilor se află “O poveste cu Horaţiu”, de Doina Papp, o carte despre viaţa unui alt actor foarte îndrăgit de public: Horaţiu Mălăele.  Ca valoare, după cartea maestrului Radu Beligan, locul al doilea este ocupat de “Agenda Medicală Merck. Medicul Casei” – cel mai bun medic la tine acasă. Oricând.

Topul vânzărilor se continuă cu romanul “Dacă citeşti asta însemnă că am murit”, de Andrew Nicoll, publicat în colecţia Strada Ficțiunii Contemporan , “Convorbiri cu Alex. Ştefănescu”, de Ioana Revnic şi  “Garsoniera din pădurea de macarale”, de Dan Chişu.

Alte tiluri de success au fost: “Ali şi Nino”, de Kurban Said, “Istoria universală”, vol I – Preistoria şi Antichitatea şi vol II – Evul Mediu. America precolumbiană şi hispanică, „Frați de cruce”, de Ingvar Ambjørnsen şi seria de cărticele educative pentru copii „Pixi”.

“Volumul vânzărilor a fost aproximativ acelaşi cu cel de anul trecut. Ne aşteptam ca “Între acte”, de Radu Beligan să ocupe primul loc în top, este cartea cu care ne mândrim cel mai mult la acest târg. Este micul nostru semn de respect pe care, ca editură, îl aducem acestui colos al teatrului românesc”, a declarat Mario De Mezzo, CEO Grupul Editorial ALL.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

7 thoughts on “Cu ce cărţi am plecat de la Bookfest”

  1. Va rog sa puneti aceste carti in format pdf sau doc pe net (pe Scribd, de preferat) pentru a le citi si noi, cei care nu ni le permitem.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)