Ajunge, Doru Mărculescu, ajunge! Nu mă mai spama!

Later edit: Hai că până la urmă am vorbit cu Doru şi hai să spunem că m-a convins că nu a fost cu intenţie, ci doar din – hai să îi zicem aşa – neadecvarea intenţiei la specificităţile canalului de comunicare. Fair enough, zic.

—————–

Astăzi şi sămbătă şi duminică am primit 3 4 5 spamuri de la un anume Doru Mărculescu. Nu îmi aduc aminte să ne fi cunoscut sau să ne fi băut berile împreună. Mă rog, sunt eu mai bătrân şi am neuronii mai lăbărţaţi, poate nu îmi aduc aminte. Dar chiar dacă ne-am fi cunoscut şi, după vreo 3 halbe să fi acceptat eu să fiu inclus în ceva bază de date, de primesc mailuri de astea. Dar şi aşa tot nu e ok să primesc aşa ceva care să nu aibă varianta de unsubscribe. Este, ca să zic aşa şi ca să nu o dau pe aia cu legea, un gest de minimă politeţe.

Iată cum arăta spamul primit, în toată splendoarea lui.

ajunge

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

9 thoughts on “Ajunge, Doru Mărculescu, ajunge! Nu mă mai spama!”

  1. Hmm, incearca sa iei legatura ce cei unde are hsotul si ai rezolvat problema. Nici o firma serioasa de hosting nu permite spam-ul. In alta ordine de idei, eu am o problema si mai mare: cineva de 3 zile imi copie articolele de pe blog 1:1. Cei care fac asta sunt peste cei cu spam-ul.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)