Primite pe email

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

IAB Europe a anunţat noul său Consiliu Director, care a fost ales la Adunarea Generală din cadrul Congresului anual Interact din Barcelona. Noul Board va avea un mandat de 2 ani. O prezență mai numeroasă a reprezentanților din zona Centrală și Est Europeană în Consiliul Director îi conferă regiunii o reprezentativitate sporită la nivelul întregului peisaj digital european. Noii membri din filialele IAB îi includ pe: Ioana Anescu, Managing Director al IAB România, Neslihan Mesutoglu, membru al board-ului IAB Turcia, şi Wlodzimierz Schmidt, preşedinte al IAB Polonia.
Info oficialRomania face parte din noul Consiliu Director al IAB Europe

—————————————–

Conferintele Nationale de e-Commerce 2013 au adunat aproximativ 270 de participanti in fiecare dintre cele doua zile ale evenimentului. Acestia au primit de la specialistii invitati sfaturi, informatii despre metode de crestere a conversiilor, indrumari privind optimizarea site-ulor magazinelor etc. Peste 30 de speakeri si traineri – nume sonore ale industriei online – au participat la conferinte. Temele de dezbatere au vizat toate aspectele importante pentru cei care activeaza in piata de comert electronic: situatia actuala a pietei, plati online, servicii de curierat, marketing online, marketing afiliat, SEO, PPC, Analytics, social media, e-mail marketing, perspectiva marilor jucatori asupra comertului online.
Info oficialComunicat GPeC 2013

—————————————

HISTORY® difuzează trei seriale destinate în special pasionaţilor de maşini – “Colecţia de la Count’s Kustoms”, “Magicienii rablelor” şi “Războiul transportatorilor”. Profit de ocazie pentru a spune că este unul din canalele mele favorite.
Info oficialComunicat de presa – HISTORY le ofera pasionatilor de cai putere trei emisiuni speciale

HISTORY - Razboiul transportatorilor

—————————————-

Transfer.ro, cel mai bun curier digital din România, lansează oficial versiunea 4G*. Pentru a permite tuturor utilizatorilor săi să transfere fişiere de până la 4.7 GB, investiţia în dezvoltarea noului Transfer.ro s-a ridicat la aproximativ 80.000 de euro în ultimele şase luni.
Info oficialComunicat de presa transferro4G

——————————————

În această vară, Sony lanseaza in Romania noua gama de televizoare BRAVIA, cadrul campaniei pan-europene ”Perechea perfectă” – BRAVIA W8 cu telefonul Xperia L, iar BRAVIA W9 cu telefonul mobil Xperia Z. Campania se derulează în perioada 29 mai – 14 iulie a.c. în magazinele Sony Center, Media Galaxy, Altex, Domo, Flanco, eMAG, METRO și Carrefour.
Info oficialSony lanseaza in Romania noua gama de televizoare BRAVIA

BRAVIA W9

————————————

Duminică, 2 Iunie, începând cu ora 11.00, Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” invită toţi preşcolarii şi şcolarii mici la o conferinţa, intitulată „Dragii mamei”, reprezintă, de fapt, un dialog activ între copiii prezenţi în sală şi Ana-Maria Diaconescu, muzeograf, şi cei doi asistenţi ai săi, Dodi şi Roni. Dodi este un urs polar căruia îi dă viaţă Ana Crăciun, iar Roni este prietenul său vorbăreţ, însufleţit de Ana Cucută, reprezentantă a Uninvented Theatre. După o călătorie de doi ani prin habitatele Terrei, neînfricaţii „exploratori” Dodi şi Roni se întorc pentru a împărtăşi copiilor descoperirile lor extraordinare din lumea plantelor şi a animalelor. Simpaticul ursuleţ Dodi şi vorbăreţul lui prieten, Roni, îi aşteaptă pe copiii cu vârste cuprinse între 4 şi 10 ani la o întâlnire cu Ana-Maria Diaconescu şi puii mamiferelor.
Info oficialComunicat Intalniri cu Ana, Dodi si Roni

Afis_Intalniri Ana Dodi Roni (Medium)

 

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Primite pe email”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)