Vă aştept la standul Cultura 2.0 la Bookfest. Cu mare drag chiar :)

Anul acesta am deosebita onoarea de a fi partener al Bookfest – Salonul Internaţional de Carte, eveniment la care – spun din start asta – intrarea este liberă (să vă dau şi programul). Drept pentru care vă invit să facem o prea frumoasă ispravă împreună, aşa cum se cuvine în 2.0 şi cum ne spune fensg shuiul corespunzător :)

Încep, însă prin a-mi face autocritica. Pentru că, din păcate, mă fac vinovat de faptul că nu am reuşit să povestesc mai mult aici la mine despre Bookfest, aşa cum merită un eveniment de o asemenea amploare. Am avut mai mult în minte, multe am vrut să fac, dar uite că zilele au trecut mult prea repede, am avut o grămadă pe cap şi nu mi-a ieşit cum am vrut. Motiv pentru care vă rog să mă scuzaţi…

Dar tocmai de aceea aş vrea ca de astăzi, de când începe Bookfest, să mă ajutaţi să recuperez terenul pierdut.

Mecanismul pe care l-a gandit pare unul complicat, dar doar la prima vedere. Căci dacă vă alocaţi maximum 1,37 minute să citiţi rândurile de mai jos veţi vedea că vă prindeţi lejer.

Pasul 1. Alegeţi o carte (sau una, dau doua, dar nu mai mult de 5 :D) din cele care se lansează cu ocazia Bookfest. Care vă place, care vă intrigă, treaba voastră pe ce criterii o veţi alege.

Pasul 2. Veniţi acilea la mine pe blog şi nominalizaţi această carte într-un comentariu. Sau (pentru puncte extra, fireşte :D) scrieţi la voi pe blog despre cartea aleasă.

Pasul 3. Eu o să aleg din toate cărţile propuse de voi 5 cărţi. Criteriile după care aleg aceste cărţi sunt, în ordinea importanţei: numărul de nominalizări din partea voastră (dacă o carte apare în trei propuneri diferite, clar are întâietate) şi după cum îmi dictează mie subiectivitatea mea atroce :D

Pasul 4. Cei care aţi făcut propunerile câştigătoare, o să primiţi una din cele cinci cărţi de mai jos, oferite de organizatorii Bookfest, cărora le mulţumesc. Ideal ar fi să vă luaţi premiile chiar de la standul Cultura 2.0 de la Bookfest, dar dacă nu reuşiţi să ajungeţi, mă angajez eu că o să vi le trimit prin curier.

Pasul 5. Eu o să cumpăr cele 5 cărţi finaliste, ca să le zic aşa, o să le citesc, o să scriu despre ele, după care o să le trimit celor 5 oameni care au făcut propunerile, ca să le citească şi ei. Şi, dacă unuia (sau tuturor) o să îi placă respectiva carte, rămâne la ea sau la el. Dacă nu îi place are OBLIGATIVITATEA să  o dea mai departe şi tot aşa până găsim pe cineva căruia să îi placă respectiva carte :D

Cam asta este. Întrebaţi dacă nu aţi înţeles câte ceva. Căci am putea lua la pilă mecanismul de mai sus. Ideea este să ne simţim bine făcând asta şi să ne bucurăm că avem un asemenea eveniment precum Bookfest :)

Astăzi şi mâine, cam de pe la 17.00, o să fiu la standul Cultura 2.0, în pavilionul C3. Adică, mă rog, acolo o să fie sediul central, cum ar veni, unde ne putem întâlni. Doar că nu o să stau la punct fix, o să mă mai plimb, dar cam o dată la 15 minute tot trec pe acolo, aşa că putem face joncţiunea :D

931260_462803383808430_1069024240_n

Cele cinci cărţi pe care le primiţi ca premiu:

Oliver Sacks – Revenirea la viață (Editura Humanitas)
Stephen King – Shining (Nemira Publishing House)
Jeff Potter – Arta culinară pentru studioși. Bucătărie științifică, trucuri nemaipomenite și mâncare bună (Editura Paralela45)
Octavian Paler – Viaţa pe un peron (Polirom)
Fabio Stassi – Ultimul dans al lui Charlot (Editura Polirom)

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

14 thoughts on “Vă aştept la standul Cultura 2.0 la Bookfest. Cu mare drag chiar :)”

 1. Sunt multee. Multe rau. Sau multe bine. Dar mi-a ramas pe retina

  Femeia în Islam (Asociația Surori Musulmane – Editura Femeia Musulmană)

  Pentru ca islamul inseamna mult mai mult decat fanatismul gruparilor extremiste afisat in media. Islamul inseamna o spiritualitate colosala si o civilizatie pe masura (cand cavalerii cruciati stateau nsepalati cu lunile pe sub vesminte, islamul avea un sistem rudimentar de apa curenta in Baghdad :) ). Si mi-ar placea sa citesc (mai mult) despre aspecte ale acestei spiritualitati, cu date din interior, de la cei care o traiesc.

 2. Grea tema asa de dimineata!

  Nu aleg pentru mine, aleg in numele copiilor… si ceea ce aleg nu e pe lista, dar am confirmarea editurii ca se va lansa:
  Jurnalul unui pusti, vol. 6, editura Art.
  Evenimentul e programat joi, 30 mai, ora 17.00, la standul editurii.
  Nu e genul meu de carte, dar accept diferenta intre generatii, faptul ca copiii din ziua de azi au cu totul alte preocupari decat noi, ca umorul la ei inseamna altceva.
  Scris despre ea… banuiesc ca e la fel ca primele volume pe care l-am citit :) http://talentedenazdravani.ro/blog/2011/12/02/jurnalul-unui-pusti-editura-art/

  Altfel astept sa vad intai noile aparitii, inainte de a scrie despre ele. Deocamdata doar le-am enumerat.
  http://talentedenazdravani.ro/blog/2013/05/27/bookfest-pentru-copii-bucuresti-30-mai-2-iunie-2013/

 3. Ti-am citit postarea, am vazut lista si nici nu m-am gandit de doua ori. Uite aici, Stephen King – Shining (Nemira Publishing House). Te-am suprins asa-i ? ;))

 4. Şi mie mi-a atras atenţia Femeia în Islam – Asociația Surori Musulmane de la editura Femeia Musulmană.
  Alta pe care aş nominaliza-o este “HOLOCAUST. Destine la răscruce” de Elena Chiriţă.

 5. Nietzsche. Ipostazele artei, de Adrian Iordache.
  17 ecuații care au schimbat lumea, de Ian Stewart, colecția Biblioteca de matematică.
  Cosmologia lui Eminescu, de Amita Bhose.
  Kant. Viața și opera, de Ernst Cassirer, colecția Biblioteca de filosofie.
  Între acte, de Radu Beligan.

  acestea sunt nominalizarile, sa zic asa. nu neaparat in ordinea aceasta. de fapt ‘intre acte’ este prima optiune. despre ea vreau sa si scriu :)

 6. Shining, de Stephen King. Pentru ca este o demonstratie in forta a faptului ca horror nu inseamna sange si organe, si ca adevarata teroare nu poate veni decat din interior. Si mai ales ca trebuie sa apara acus si continuarea – Doctor Who.
  Lumea dupa Google – de Al. Mironov, pentru ca d’aia.
  Viata pe un peron – de O. Paler, pentru ca acolo gasiti Decalogul Asteptarii.

 7. Pingback: Vă aştept să îmi fiţi alături în această grea încercare... (sanchi) • Chinezu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.