Două glume cu România, aşa, de dimineaţă

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Văzute pe twitter. Venite una după alta. De care am râs, fireşte. Dar cum râdem când nu prea e râsul nostru şi când râsul este, de fapt, un fel de formă de a ne masca jena.

blaga

Bine, Blaga a ajuns un fel de glumă de care nu mai râde nimeni şi pe care glumă nu o mai face nimeni în afară de Blaga însuşi, desigur.

paris

Era vorba despre asta cu micul şi muştarul de mai jos. Care e ok, chiar ok. Adică dacă spaniolii s-au bătut şi se bat cu UE să îţi menţină corida ca specific naţional (nu contează că e o mega mizerie mizeria aia), de ce să nu ne luptăm şi noi pentru micii noştri (nu contează că sunt cu muştar).

969003_530839310297433_1657595604_n

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

6 thoughts on “Două glume cu România, aşa, de dimineaţă”

  1. Micul, specific românesc, este o variantă de kebab turcesc. Recte, după ce influenţa turcilor asupra zonei noastre a devenit mai pregnantă, micul a apărut ca urmare a notorietăţii de care începuse să se bucure Adana Kebab. Sarmalele, de asemenea, sunt de provenienţă turcească.
   Să ne întoarcem la specificul românesc, pentru că mă distrează. Care şi unde este el? :))

      1. Aşa cum avem noi poveştile noastre despre „inventarea” micilor, turcii le au pe ale lor. De altfel, noi ne apărăm patentele doar în şi cu poveşti. Vezi cazul mărcii de ţigări Carpaţi, care a ajuns patent bulgăresc. Şi, dacă nu suntem atenţi, ni se confiscă şi Dracula. Ungurii şi americanii abia aşteaptă.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)