Ce părere aveţi voi despre Florin Grozea?

Probabil că cei mai mulţi dintre voi îl ştiţi pe Florin Grozea de cântăreţ şi compozitor în HI-Q. Ceea ce, fireşte, este. Dar câţi dintre voi ştiţi că este şi blogger? Care nu pune doar nişte videoclipuri acolo şi te pup pe patalama, ci chiar scrie chestiuni de substanţa. Câţi dintre voi ştiţi că este consilier al directorului general ORDA? Câţi dintre voi ştiţi că este şi scriitor şi că tocmai ce şi-a publicat o carte? Este că nu prea le ştiaţi pe astea?

Fac această introducere (cu un titlu cârlig, desigur) pentru că vreau să vă raportez că, dacă eşti blogger, poţi câştiga cărţi cu autograful lui Florin, CD-uri şi un tricou. Bine, în afară de premiile astea, hai că vă spun eu mai jos – boldat şi cu alea alea ca să înţelegeţi mai bine – de ce cred că ar merita să participaţi la această campanie.

Motivul 1. Florin este foarte atent la ce scrie lumea despre el şi vă va fi, într-un fel sau altul, recunoscător, chiar dacă aceasta înseamnă că doar o să vă ţină minte :))

Motivul 2. Vă anunţaţi că sunsţineţi, măcar principial, o carte scrisă de un artist român despre artişti români. Mi-e greu să vă spun în doar câteva cuvinte (ca să nu schimb focusul postării, nu de alta) cât este de important că se întâmplă aşa ceva, deci nu o voi face.

Motivul 3. Vă arătaţi că sunteţi deschişi către ce se întâmplă în lume. Da, ştiu, ar merita o postare separată acest enunţ mic, firav şi pricăjit, dar care conţine în sine o adevărată lecţie de viaţă. Din fericire, unii ştiu despre ce vorbesc acilea :)

Motivul 4. Premiile de care vă spuneam.

Motivul 5. Punctele pe care le acumulaţi în Campiontul Naţional de Blogging şi pe care le puteţi folosi pentru achiziţionarea de produse din Gift Shop.

Vă pupez corespunzător :D

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

6 thoughts on “Ce părere aveţi voi despre Florin Grozea?”

  1. Pingback: CONCURS: Câștigă 5 premii Hit Yourself pentru un articol pe blog

  2. De pe blogul tau am aflat ca este blogger si consilier al directorului general ORDA, iar de la OpenConnect am aflat ca este si autor/scriitor !
    Si invitat de domnisoara Simona, am participat la evenimentul de prelansare a cărţii “Hit Yourself”.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)