20.07.2017

Ce părere aveţi voi despre Florin Grozea?

Probabil că cei mai mulţi dintre voi îl ştiţi pe Florin Grozea de cântăreţ şi compozitor în HI-Q. Ceea ce, fireşte, este. Dar câţi dintre voi ştiţi că este şi blogger? Care nu pune doar nişte videoclipuri acolo şi te pup pe patalama, ci chiar scrie chestiuni de substanţa. Câţi dintre voi ştiţi că este consilier al directorului general ORDA? Câţi dintre voi ştiţi că este şi scriitor şi că tocmai ce şi-a publicat o carte? Este că nu prea le ştiaţi pe astea?

Fac această introducere (cu un titlu cârlig, desigur) pentru că vreau să vă raportez că, dacă eşti blogger, poţi câştiga cărţi cu autograful lui Florin, CD-uri şi un tricou. Bine, în afară de premiile astea, hai că vă spun eu mai jos – boldat şi cu alea alea ca să înţelegeţi mai bine – de ce cred că ar merita să participaţi la această campanie.

Motivul 1. Florin este foarte atent la ce scrie lumea despre el şi vă va fi, într-un fel sau altul, recunoscător, chiar dacă aceasta înseamnă că doar o să vă ţină minte :))

Motivul 2. Vă anunţaţi că sunsţineţi, măcar principial, o carte scrisă de un artist român despre artişti români. Mi-e greu să vă spun în doar câteva cuvinte (ca să nu schimb focusul postării, nu de alta) cât este de important că se întâmplă aşa ceva, deci nu o voi face.

Motivul 3. Vă arătaţi că sunteţi deschişi către ce se întâmplă în lume. Da, ştiu, ar merita o postare separată acest enunţ mic, firav şi pricăjit, dar care conţine în sine o adevărată lecţie de viaţă. Din fericire, unii ştiu despre ce vorbesc acilea :)

Motivul 4. Premiile de care vă spuneam.

Motivul 5. Punctele pe care le acumulaţi în Campiontul Naţional de Blogging şi pe care le puteţi folosi pentru achiziţionarea de produse din Gift Shop.

Vă pupez corespunzător :D

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Două glume cu România, aşa, de dimineaţă

Primim la blogdacţie, adică de la ei adunate şi înspre voi aruncate :D

6 comentarii

 1. vineri, 24 mai 2013, 08:33

  *Interviu realizat de Simona Mocanu (BOS Romania) :P

  Răspunde
 2. vineri, 24 mai 2013, 08:48

  […] a sintetizat pe blogul lui principalele motive pentru care trebuie să participi la […]

  Răspunde
 3. vineri, 24 mai 2013, 23:53

  De pe blogul tau am aflat ca este blogger si consilier al directorului general ORDA, iar de la OpenConnect am aflat ca este si autor/scriitor !
  Si invitat de domnisoara Simona, am participat la evenimentul de prelansare a cărţii “Hit Yourself”.

  Răspunde
 4. marți, 28 mai 2013, 10:43

  L-am cunoscut la Open Connect si mi-a placut ca om. Si sotia lui e asa simpatica. :D

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *