În atenţia colegilor de la Adevarul.ro

Later edit: Aţi corectat, mulţumesc.

————————–

Dragi colegi,

Îmi permit să vă spun aşa pentru că – da, ştiu, nu îmi bateţi foarte tare obrazul, fac şi eu ce pot… – am pus şi eu câteva rânduri pe adevărul.ro. Şi mă tot socot cum să îmi fac un program de maximă anvergură în care să scriu acolo cam o dată pe săptămână, căci mai mult nu mă ţin balamalele 2.0.

Vă scriu deschis această scrisorică frugală din fix două motive:

1. Aşa se face în social media, se discută deschis şi pe faţă şi nu pentru a pedepsi păcătosul, ci pentru a-l îndrepta, cum ar veni.

2. Sunt mare, mare, mare fan al ceea ce generic numit chitară. Îl consider instrumentul sufletului meu, cu care rezonez magistral şi impecabil.

Vă rog eu mult să nu mă mai întristaţi atât de tare cu astfel de inexactităţi precum cea de mai jos. Şi pentru că mă îndureraţi pe mine şi pe cei care sunt din foaita mea, dar mai ales pentru că nu se pupă cu statul de ziar informat, premium şi cum se mai zice (nu mă pricep la de astea, vă rog să mă iertaţi). Dacă nu ştiţi, întrebaţi. Dacă nu primiţi răspuns, găsiţi pe google.ro.

Este chitară electrică, nu chitară electronică. Şi mă opresc aici cu explicaţia. Căci încep să mă enervez şi e păcat să ne stricăm reciproc feng shuiul aşa de dimineaţă…

chitara electronica

Cât despre informaţia în sine – adică domnişoara care cântă foarte, foarte bine – vă mulţumesc. A fost chiar agreabil să o ascult.

Vă mulţumesc pentru înţelegere. Vă pup.

PS În continuare declar că Adevărul este singurul ziar pe care îl citesc. Singurul, da?

Un comentariu la “În atenţia colegilor de la Adevarul.ro

  1. BogDan Reply

    =))))))))))))))))))))))))))))))))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.