În atenţia colegilor de la Adevarul.ro

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Later edit: Aţi corectat, mulţumesc.

————————–

Dragi colegi,

Îmi permit să vă spun aşa pentru că – da, ştiu, nu îmi bateţi foarte tare obrazul, fac şi eu ce pot… – am pus şi eu câteva rânduri pe adevărul.ro. Şi mă tot socot cum să îmi fac un program de maximă anvergură în care să scriu acolo cam o dată pe săptămână, căci mai mult nu mă ţin balamalele 2.0.

Vă scriu deschis această scrisorică frugală din fix două motive:

1. Aşa se face în social media, se discută deschis şi pe faţă şi nu pentru a pedepsi păcătosul, ci pentru a-l îndrepta, cum ar veni.

2. Sunt mare, mare, mare fan al ceea ce generic numit chitară. Îl consider instrumentul sufletului meu, cu care rezonez magistral şi impecabil.

Vă rog eu mult să nu mă mai întristaţi atât de tare cu astfel de inexactităţi precum cea de mai jos. Şi pentru că mă îndureraţi pe mine şi pe cei care sunt din foaita mea, dar mai ales pentru că nu se pupă cu statul de ziar informat, premium şi cum se mai zice (nu mă pricep la de astea, vă rog să mă iertaţi). Dacă nu ştiţi, întrebaţi. Dacă nu primiţi răspuns, găsiţi pe google.ro.

Este chitară electrică, nu chitară electronică. Şi mă opresc aici cu explicaţia. Căci încep să mă enervez şi e păcat să ne stricăm reciproc feng shuiul aşa de dimineaţă…

chitara electronica

Cât despre informaţia în sine – adică domnişoara care cântă foarte, foarte bine – vă mulţumesc. A fost chiar agreabil să o ascult.

Vă mulţumesc pentru înţelegere. Vă pup.

PS În continuare declar că Adevărul este singurul ziar pe care îl citesc. Singurul, da?

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “În atenţia colegilor de la Adevarul.ro”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)