Dacă vrei să știi cât costă o prezență decentă a unui brand în social media, hai la cursul nostru. Dar vezi că early-birdul zboară repede, să știi :D

O bilă albă pentru Alternosfera

AlternosferaAm câteva formaţii care-mi sunt dragi tare, iar Alternosfera este una dintre ele. Am avut ocazia să-i văd de aproape la o conferinţă de presă ce a precedat concertul din Turbohalle. Deschişi şi muncitori, cu un respect faţă de public întâlnit mai rar. Au preferat să investească în echipament înainte de a ieşi nepregătiţi pe scena rock românească. I-am apreciat şi mai mult după ce am aflat că au început să cânte doar în română după ce autorităţile de dincolo de Prut i-au obligat într-un concert să cânte în rusă. Şi asta nu din naţionalism, departe de mine gândul, ci pentru că asta arată că sunt nişte artişti care îşi respectă munca şi îşi asumă alegerile.

După ce i-am văzut live şi-au câştigat definitiv locul în inima mea. Au acoperit fiecare centimetru de scenă şi au sunat foarte bine, în pofida faptului că într-o hală este greu să ai parte de o acustică prea bună. Le-am urmărit îndeaproape evoluţia şi mi-au plăcut noile piese lansate de pe cel mai recent material discografic – Epizodia. Asta pentru că, dincolo de linia melodică plăcută, Alternosfera înseamnă şi nişte versuri faine, cu esenţă, o combinaţie mai rară în epoca “bumţi-bumţi”.

De ce scriu asta, vă întrebaţi cu siguranţă. Pentru că băieţii au pregătit încă o surpriză frumoasă înaintea concertului din data de 25 mai, de la Arenele Romane. Dacă eşti fan şi nu ai ocazia să-i “prinzi” pentru a le pune câteva întrebări şi a obţine un autograf, acum poţi face asta în cadrul unei conferinţe de presă deschisă publicului. Mi s-a întâmplat de multe ori să oftez ca fan al unor artişti atunci când citeam de conferinţele de presă la care nu aveam (evident) acces. Aşa că gestul mi se pare unul frumos; mişcare de marketing sau nu, asta deja cade în planul secund.

Evenimentul va avea loc  mâine dimineaţă (miercuri, 22 mai 2013), începând cu ora 10.30, la Grădina Verona din Strada Pictor Arthur Verona, Nr. 13 – 15. Ce spuneţi, ne vedem acolo?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.