O bilă albă pentru Alternosfera

AlternosferaAm câteva formaţii care-mi sunt dragi tare, iar Alternosfera este una dintre ele. Am avut ocazia să-i văd de aproape la o conferinţă de presă ce a precedat concertul din Turbohalle. Deschişi şi muncitori, cu un respect faţă de public întâlnit mai rar. Au preferat să investească în echipament înainte de a ieşi nepregătiţi pe scena rock românească. I-am apreciat şi mai mult după ce am aflat că au început să cânte doar în română după ce autorităţile de dincolo de Prut i-au obligat într-un concert să cânte în rusă. Şi asta nu din naţionalism, departe de mine gândul, ci pentru că asta arată că sunt nişte artişti care îşi respectă munca şi îşi asumă alegerile.

După ce i-am văzut live şi-au câştigat definitiv locul în inima mea. Au acoperit fiecare centimetru de scenă şi au sunat foarte bine, în pofida faptului că într-o hală este greu să ai parte de o acustică prea bună. Le-am urmărit îndeaproape evoluţia şi mi-au plăcut noile piese lansate de pe cel mai recent material discografic – Epizodia. Asta pentru că, dincolo de linia melodică plăcută, Alternosfera înseamnă şi nişte versuri faine, cu esenţă, o combinaţie mai rară în epoca „bumţi-bumţi”.

De ce scriu asta, vă întrebaţi cu siguranţă. Pentru că băieţii au pregătit încă o surpriză frumoasă înaintea concertului din data de 25 mai, de la Arenele Romane. Dacă eşti fan şi nu ai ocazia să-i „prinzi” pentru a le pune câteva întrebări şi a obţine un autograf, acum poţi face asta în cadrul unei conferinţe de presă deschisă publicului. Mi s-a întâmplat de multe ori să oftez ca fan al unor artişti atunci când citeam de conferinţele de presă la care nu aveam (evident) acces. Aşa că gestul mi se pare unul frumos; mişcare de marketing sau nu, asta deja cade în planul secund.

Evenimentul va avea loc  mâine dimineaţă (miercuri, 22 mai 2013), începând cu ora 10.30, la Grădina Verona din Strada Pictor Arthur Verona, Nr. 13 – 15. Ce spuneţi, ne vedem acolo?

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.