Bravo, măi copii, bravo!

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Ştirea, via Mediafax, sună aşa: Peste 2.000 de elevi din judeţul Covasna au intrat în grevă japoneză, marţi dimineaţă, întrucât Ministerul Educaţiei nu le-a decontat, din octombrie până în prezent, banii pentru abonamentele pentru navetă, ei spunând că se pregătesc şi pentru alte acţiuni dacă problema nu se va rezolva.

M-am ridicat în picioare când au auzit asta! Nici nu ma interesează că greşesc sau că – aşa cum îmi vor spune unii – pun botul la dezintoxicări şi (ăştia îmi plac cel mai tare, clar) la instigări maghiare împotriva ordinii statului român. Nu mă interesează dacă ştirea e înflorită şi nu sunt 2000 de copii, ci mult mai puţini. Nu mă interesează dacă aceşti copii au fost coordonaţi de cadre didactice sau nu.

Ce mă interesează pe mine este că acei copii demonstrează simţ civic. Demonstrează că ştiu că au drepturi şi că vor să le fie respectate. Demonstrează că ştiu că îşi pot exersa dreptul de a nu fi de acord.

Sunt fan, mare, mare fan al tinerei generaţii. Da, sunt fan al acestei generaţii enervante, tupeiste, care îşi caută reperele. Pentru că sunt absolut sigur că această generaţie este cea care va repara tot ce am stricat noi, celelalte generaţii, în România şi că vor salva ce mai este de salvat.

Bravo, măi copii, bravo!

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

8 thoughts on “Bravo, măi copii, bravo!”

  1. Nu pot sa cred ca au pus deoparte complotul in ceea ce priveste furtul Ardealului.. Simtul civic trebuie sa se faca simtit, poate nu sunt cea mai stralucita generatie, insa cu siguranta sunt prima generatie care nu accepta pumnul in gura.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)