A apărut librăria fără preţ

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Barosane, vezi că am dat drumul proiectului librăria fără preţ, cum ţi se pare?„, mă întreabă Radu într-un mesaj. „Cum fără preţ?„, mă contrarietz eu singur şi de bună voie. Şi intru, fireşte, pe site să văd ce şi cum. Şi văd următoarele:

Bookuresti este o mica intreprindere de miscat mintea si inima cetatii.  Un refugiu cultural online cu aproximativ 250 de carti de specialitate in limba engleza. Sursa principala de provenienta a cartilor este bookseller-ul american Used is Better (prin amabilitatea dnei Ame Shilington). Cartile, expuse gradat, cate 4 titluri pe zi, sunt oferite in schimbul unor contributii minime comparativ cu preturile acelorasi titluri de pe piata de carte.
De fapt, puteti alege ce doriti si lasa cat va lasa inima (si va permite buzunarul)… :)

Bookuresti este un experiment al Grupului de Educatie si Actiune pentru Cetatenie (GEAC), pentru sustinerea si realizarea obiectivelor organizatiei in perioada 2013 – 2014: Dezvoltarea unor mecanisme inovative de atragere de oameni si fonduri, pentru rezolvarea problemelor comunitatii.
Ideea i-a placut, oficial, Centrului de Resurse pentru Organizatii Studentesti… :)

Ia ziceţi voi, cei care mă cunoaşteţi cât de cât, ce cărţi îmi recomandaţi să îmi comand de pe acest site? Hai, curaj, că nu muşc!

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

5 thoughts on “A apărut librăria fără preţ”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)