A apărut librăria fără preţ

Barosane, vezi că am dat drumul proiectului librăria fără preţ, cum ţi se pare?„, mă întreabă Radu într-un mesaj. „Cum fără preţ?„, mă contrarietz eu singur şi de bună voie. Şi intru, fireşte, pe site să văd ce şi cum. Şi văd următoarele:

Bookuresti este o mica intreprindere de miscat mintea si inima cetatii.  Un refugiu cultural online cu aproximativ 250 de carti de specialitate in limba engleza. Sursa principala de provenienta a cartilor este bookseller-ul american Used is Better (prin amabilitatea dnei Ame Shilington). Cartile, expuse gradat, cate 4 titluri pe zi, sunt oferite in schimbul unor contributii minime comparativ cu preturile acelorasi titluri de pe piata de carte.
De fapt, puteti alege ce doriti si lasa cat va lasa inima (si va permite buzunarul)… :)

Bookuresti este un experiment al Grupului de Educatie si Actiune pentru Cetatenie (GEAC), pentru sustinerea si realizarea obiectivelor organizatiei in perioada 2013 – 2014: Dezvoltarea unor mecanisme inovative de atragere de oameni si fonduri, pentru rezolvarea problemelor comunitatii.
Ideea i-a placut, oficial, Centrului de Resurse pentru Organizatii Studentesti… :)

Ia ziceţi voi, cei care mă cunoaşteţi cât de cât, ce cărţi îmi recomandaţi să îmi comand de pe acest site? Hai, curaj, că nu muşc!

5 comentarii la “A apărut librăria fără preţ

  1. Radu Meirosu Răspunde

    Cea cu terapia prin cuvinte a plecat deja din Bookuresti (e undeva in Bucuresti)

  2. Ionut Răspunde

    Ar fi fain sa ia amploare fenomenul, sa fie promovat corespunzator si sa nu ramana decat in stadiul de experiment.

  3. nea'Mielu ala Rau Răspunde

    informatie verificata, functioneaza!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: