A apărut librăria fără preţ

Barosane, vezi că am dat drumul proiectului librăria fără preţ, cum ţi se pare?„, mă întreabă Radu într-un mesaj. „Cum fără preţ?„, mă contrarietz eu singur şi de bună voie. Şi intru, fireşte, pe site să văd ce şi cum. Şi văd următoarele:

Bookuresti este o mica intreprindere de miscat mintea si inima cetatii.  Un refugiu cultural online cu aproximativ 250 de carti de specialitate in limba engleza. Sursa principala de provenienta a cartilor este bookseller-ul american Used is Better (prin amabilitatea dnei Ame Shilington). Cartile, expuse gradat, cate 4 titluri pe zi, sunt oferite in schimbul unor contributii minime comparativ cu preturile acelorasi titluri de pe piata de carte.
De fapt, puteti alege ce doriti si lasa cat va lasa inima (si va permite buzunarul)… :)

Bookuresti este un experiment al Grupului de Educatie si Actiune pentru Cetatenie (GEAC), pentru sustinerea si realizarea obiectivelor organizatiei in perioada 2013 – 2014: Dezvoltarea unor mecanisme inovative de atragere de oameni si fonduri, pentru rezolvarea problemelor comunitatii.
Ideea i-a placut, oficial, Centrului de Resurse pentru Organizatii Studentesti… :)

Ia ziceţi voi, cei care mă cunoaşteţi cât de cât, ce cărţi îmi recomandaţi să îmi comand de pe acest site? Hai, curaj, că nu muşc!

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

5 thoughts on “A apărut librăria fără preţ”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)