Reclamaţie împotriva aplicaţiei Urban Hero

Dragă Bogdan Florescu,

Am primit mailul în care îmi spuneai despre aplicaţia Urban Hero. M-am uitat şi peste filmuleţul de prezentare, am înţeles care e ideea aplicaţiei şi am decis că îmi place. Bine, faptul că îmi place e mai puţin relevant. Căci nu are cum să nu îţi placă ideea de a semnala tot felul de chestiuni pe care le vezi prin oraş, să le sharuiesti şi să faci ceva să fie bine să nu fie rău. Mai mult decât îmi place, îţi spun că aş folosi-o cu mare încredere.

Dar tocmai aici vine problema: nu am cum. Pentru că nu aţi făcut aplicaţie pentru iPhone. Încă. Sper că acesta este cuvântul. Pentru că în momentul în care o să faceţi şi pentru iPhone o să fiu unul din cei care o să vă folosească la greu aplicaţia. Cu toate riscurile pe care vi le asumaţi când o să mă enervez că ceva nu merge :D

Vă pup şi vă felicit şi pentru locul 3 la concursul Ericsson Application Awards 2013. Ne auzim. Dar numai ca să îmi spuneţi că mi-aţi rezolvat contestaţia.

Io.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

5 thoughts on “Reclamaţie împotriva aplicaţiei Urban Hero”

  1. Este o aplicație foarte interesantă. Cred că primii utilizatori ar fi trebuit să fie primăriile. Toate elementele selecționate de cetățeni de pe stradă ar putea fi transmise către primărie pentru a fi reparate.

  2. Salutare, versiunea de iOS a aplicatiei este in curs de creare :)

    Da, scopul este clar cel de a colabora cu autoritatile in vederea rezolvarii problemelor, dar pana acolo avem nevoie sa se vada ca lumea este interesata, avem nevoie sa apara cat mai multe rapoarte in aplicatie si pe site-ul care va fi lansat in curand.

    Multumim mult pentru articol si rugam si pe aceasta cale ajutor in promovarea aplicatiei din partea organizatiilor, companiilor, blogerilor, persoanelor publice si tuturor celor care au posibilitatea sa-si instaleze aplicatia si sa raporteze o problema. Stim cu totii ca avem de unde sa le luam! :)

    1. Stiambile, mie chiar imi place. Am descarcat-o pe o janghina cu Android de o am la birou, asa ca sa vad cum merge. Din partea mea aveti tot sprijinul. Chiar cred ca are mare potential. Tinem legatura.

  3. Pingback: Watercolors, o aplicaţie simpatică lansată de români - Cristian China Birta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)