Cine vrea să îl întâlnească pe Horaţiu Mălăele?

Editura ALLFA vă invită luni, 20 mai, ora 17.30, în cafeneaua Starbucks Bucureşti Mall (spaţiul de la etaj) la o întâlnire cu actorul Horaţiu Mălăele şi volumul “O poveste cu Horaţiu”, de Doina Papp. Evenimentul va fi urmat de o sesiune de autografe.

Horaţiu Mălăele este un artist-spectacol, care are la-ndemână toate mijloacele artei. Fenomenul e explicat de unii prin sintagma geniu comic. Iubim la acest mare actor fiinţa aleasă, saltimbancul de geniu născut dintr-o mirabilă sămânţă de creativitate care poate rodi în multe direcţii spre care e chemat talentul său dăruit celor din jur. Şi asta datorită unei nevoi irepresibile de a comunica, pentru că atunci când nu joacă, Horaţiu se gândeşte la o pagină de desen, iar când a terminat o caricatură precis se pregăteşte să intre într-un nou rol sau trasează imaginar liniile unui nou spectacol. În teatru sau în film. Acelaşi şi mereu altul, Mălăele e într-o perpetuă căutare, de aceea între rolurile create la premieră şi succesivele reeditări nu e niciodată asemănarea unei copii la indigo.

“O poveste cu Horaţiu” încearcă să surprindă freamătul acestui artist complex, începând cu primele sale roluri, continuând incursiunea pe scenele teatrelor care l-au consacrat şi ajungând până astăzi, când a primit o stea pe Aleea Celebrităţilor şi este atât actor cât şi regizor.

Participarea la eveniment se face pe bază de invitaţie. Puteţi solicita una pe adresa de e-mail loredana.modoran at all.ro sau la numărul de telefon 0744.769.068. Locurile sunt limitate.

O poveste cu Horatiu

6 comentarii la “Cine vrea să îl întâlnească pe Horaţiu Mălăele?

 1. georgiana ene Răspunde

  este un actor foarte bun.
  mi-a placut foarte mult in ‘dineu cu prosti’. nu-l cunosc personal, dar sunt convinsa ca spune o poveste frumoasa!

 2. georgiana ene Răspunde

  mi-am primit invitatia pentru povestea de luni.
  cei de la editura all sunt foarte draguti :)

 3. IanculescuHimself Răspunde

  ne vedem acolo, cum ar veni :)

 4. georgiana ene Răspunde

  l-am intalnit pe horatiu malaele. e misto tare ca om!
  a vorbit despre boemia copilariei lui si despre boemia actuala aproape inexistenta. frumos!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: