23.07.2017

Skid Row ăştia nu au crescut deloc…

Adică suna la fel ca acum 20 de ani. Şi ce îmi place :D Am ascultat United World Rebellion: Chapter One, EP-ul scos la noua lor casă de discuri Megaforce Records. Fără mari aşteptări. Dar de la primel acorduri m-am simţit energizat. Şi întinerit. Căci parcă m-am întors în timp, în vremea liceului, când rupeam blugii prespălaţi pe muzica Skid Row :))

Bine, e drept că la voce nu mai este „urlătorul” de Sebastian Bach, dar Johnny Solinger îl înlocuieşte foarte, foarte bine.

Foarte bine mi-au prins cele 5  piese, dintre care una o bălădiţă simpatică – This Is Killing Me – , numai bună ca să îţi tragi sufletul. Rock on, măăăăăh!

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Now What. Este clar Deep Purple. Dar nu prea…

Antarctica, byron si Luna Amara pe aceeasi scena

2 comentarii

 1. sâmbătă, 11 mai 2013, 11:47

  L-am ascultat pe Bach zilele trecute într-un live. Nu ştiu dacă ţi l-am pus la drum. E bun, dar nu mai este nici el ce era. Oricum am să-l prefer mereu lui Solinger, pentru că are patina aia care aduce a ceea ştiam că este Skid Row. Mneah, altfel, sănătos început de album, par a şti să mai facă nişte muzici :)

  Răspunde
  • luni, 13 mai 2013, 08:34

   Exact asta ii spueam doamnei mele, cand ne intorceam de la Ramnicu Valcea sambata seara si i-am pus sa asculte piesele astea: „doamne iarta-ma, dar imi place mai mult Solinger decat Bach, e mult mai versatil” :)

   Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *