Skid Row ăştia nu au crescut deloc…

Adică suna la fel ca acum 20 de ani. Şi ce îmi place :D Am ascultat United World Rebellion: Chapter One, EP-ul scos la noua lor casă de discuri Megaforce Records. Fără mari aşteptări. Dar de la primel acorduri m-am simţit energizat. Şi întinerit. Căci parcă m-am întors în timp, în vremea liceului, când rupeam blugii prespălaţi pe muzica Skid Row :))

Bine, e drept că la voce nu mai este „urlătorul” de Sebastian Bach, dar Johnny Solinger îl înlocuieşte foarte, foarte bine.

Foarte bine mi-au prins cele 5  piese, dintre care una o bălădiţă simpatică – This Is Killing Me – , numai bună ca să îţi tragi sufletul. Rock on, măăăăăh!

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “Skid Row ăştia nu au crescut deloc…”

  1. L-am ascultat pe Bach zilele trecute într-un live. Nu ştiu dacă ţi l-am pus la drum. E bun, dar nu mai este nici el ce era. Oricum am să-l prefer mereu lui Solinger, pentru că are patina aia care aduce a ceea ştiam că este Skid Row. Mneah, altfel, sănătos început de album, par a şti să mai facă nişte muzici :)

    1. Exact asta ii spueam doamnei mele, cand ne intorceam de la Ramnicu Valcea sambata seara si i-am pus sa asculte piesele astea: „doamne iarta-ma, dar imi place mai mult Solinger decat Bach, e mult mai versatil” :)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)