De ce mă opun categoric campaniei ANTI-CLICK

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Am văzut că din ce în ce mai multă lume se înfoacă pe campania asta ANTI-CLICK. Iniţiată, din câte înţeleg de Andrei Cismaru şi preluată de alţii. Oricâtă stimă aş avea pentru Andrei (bine, e mult spus stimă…) şi pentru ceilalţi, mă opun categoric acestei iniţiative. Pentru că, nu ştiu dacă v-aţi dat seama, stimabililor, dar contravine unui sentiment naţional ingenuu! Să mă explic.

Nu vrea susţin această campanie pentru că aş ucide mârşav acea apetenţă a unora dintre conaţionalii noştri pentru a fi înşelaţi ştiind că sunt înşelaţi, mizând că sunt înşelaţi, plăcându-le să fie înşelaţi. De ce vreţi, măh, să le furaţi această plăcere? Semi-sadică, desigur, de un putrid existenţial profund, fireşte, dar de ce să vă clickuiţi voi în plăcerea oamenilor?

Nu vreau să susţin această campanie pentru că nu cred că cei care dau click pe acele titluri pe care voi le incriminaţi sunt proşti. Nu ai cum să fi atât de prost încât să nu ştii, după ce ai dat deja vreo 324 de clickuri pe căcăţişuri de alea şi ai văzut că nu ai ce vedea, că oricum nu ai ce vedea dacă dai click şi de data asta. Nu au cum să fie atât de proşti, refuz să cred că ne plătim taxele împreună cu astfel de proşti, că ne plimbăm pe bulevardele patriei noastre printre asemenea proşti! De aceea cred că ce ce fac ei nu e prostie, ci intenţie, una motivată de acea apetenţă despre care vă spuneam mai sus.

Nu vreau să susţin această campanie pentru că aş ucide un pic din românismul din care şi noi facem parte. Recte, v-aş ucide un pic şi pe voi, m-am ucide un pic pentru mine. Şi mă respect mult prea tare ca să fac asta.

De aceea, uite că nici nu susţin campania ANTI-CLICK. După cum se vede.

campania-anti-click-2

 

anticlick 1

 

anticlick 2

 

anticlick 3

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

7 thoughts on “De ce mă opun categoric campaniei ANTI-CLICK”

  1. Nu cred ca e vorba de cine e prost sau nu. Pe mine ma oftica insistenta lor de a posta in felul asta. Cei de la Gandul sunt sub orice critica si ma scot din sarite. Nu mai dau click de peste un an pe nimic de la ei, sunt banata, insa nevoita sa-i urmaresc. Se simte setea lor de afisari si nemancarea lor de romani. Trebuie sa-i calmeze cineva, nu?

  2. Din tot ce ai scris, am înţeles că dacă eşti prost, îţi place să plăteşti taxe şi de-aia trebuie să dai like. Aş da şi io, da’ s-a terminat exact în faţa mea.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)