Noua împărţire cretinorială a României. Sau ar merge? Hmmmm…

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

9 thoughts on “Noua împărţire cretinorială a României. Sau ar merge? Hmmmm…”

 1. Bine că nu au venit și turcii în calcul, că nici Muntenia nu o mai aveam. :)
  Apropo,astăzi sărbătorim The Independence Day, varianta românească. ;)

 2. Ce vrea sa insemne si asta? Sunt complet impotriva,dar mai mult ca sigur celor de la putere nu le va pasa de ceea ce crede populatia si s-ar putea sa existe si neghiobi care sa fie de acord.Pana la urma,ce folos au toate astea?Mai multe taxe,mai multe impozite,ce?In plus,mai vine si partea cu autonomia…Unii sunt batuti in cap.Daca sun 200.000-300.000 de romani intr-o regiune a Italiei ar insemna ca ei sa ceara autonomie,ca in acea regiune sa se vorbeasca limba romana?Categoric nu!Daca vor drepturi sa plece de unde au venit.Acesta ar fi raspunsul si pentru noi,si pentru ei.

 3. Bre, dar o bucată din Banat era cu bănat dacă o dădeai sârbilor? Iar vulturul de pe steagul (stema) Moldovei nu trebuia să aibă două capete: unul al vulturului rusesc și unul sucit de cel rusesc?

 4. E O PORCARIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE REGIONALIZAREA.DA APA LA MOARA BOZGORILOR SA ISI SUSTINA „INDREPTATIREA ASIUPRAS CELOR 2 JUDETE,HARGHITA SI COVASNA.
  CE FACEM?
  IN RITMUL ASTA RAMANEM FARA TARA CAT DE CURAND.SI CAT NE-AM LUPTAT MII DE ANI SA O APARAM SI SA O INTREGIM,ACUM VIN O „GASCA” DE DOBITOCI CRETINOIZI” CU NEURONII IN PUTREFACTIE SI CRED CA AU ACEST „DREPT”.
  DREPTUL IL FACEM NOI „PROSTIMEAA” CARE NU ESTE LUATA IN CONSIDERARE ASA CUM TREBUIE SI NU NISTE LICHELE DE MAHALA CARE SEMNEAZA ASTFEL DE ACTE PE O MASA DINTR-O BODEGA INTR-UN FUM INFERNAL SI UN MIROS CARE NU POATE FI DESCRIS CA IMPUTICIUNE.
  PRIN URMARE SA NU LASAM NISTE GOLANI SA NE VANDA TARA DE TOT PENTRU CA DE ACEASTA DATA VOM DISPAREA PE VESNICIE DIN ISTORIA PLANETEI.CA SI CUM NU AM FI EXIOSTAT NICIODATA.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)