9 comentarii la “Noua împărţire cretinorială a României. Sau ar merge? Hmmmm…

 1. Mediatorul Răspunde

  Bine că nu au venit și turcii în calcul, că nici Muntenia nu o mai aveam. :)
  Apropo,astăzi sărbătorim The Independence Day, varianta românească. ;)

 2. detectiv Răspunde

  O cretinatate, dar baronii trebuiesc satisfacuti si ei. Oare o sa apara in sfarsit si „republica” Ploiesti ? :))

 3. Che Răspunde

  O mare bazaconie , oare ei se aud cand fac propuneri de acest gen?

 4. Andrei Chisanovici Răspunde

  Arata bine la mine, la Iasi.

 5. Maria Răspunde

  Ce vrea sa insemne si asta? Sunt complet impotriva,dar mai mult ca sigur celor de la putere nu le va pasa de ceea ce crede populatia si s-ar putea sa existe si neghiobi care sa fie de acord.Pana la urma,ce folos au toate astea?Mai multe taxe,mai multe impozite,ce?In plus,mai vine si partea cu autonomia…Unii sunt batuti in cap.Daca sun 200.000-300.000 de romani intr-o regiune a Italiei ar insemna ca ei sa ceara autonomie,ca in acea regiune sa se vorbeasca limba romana?Categoric nu!Daca vor drepturi sa plece de unde au venit.Acesta ar fi raspunsul si pentru noi,si pentru ei.

 6. ionik Răspunde

  povestea asta incepe sa sune precum deciziile din ministerul invatamantului

 7. dicanel Răspunde

  Bre, dar o bucată din Banat era cu bănat dacă o dădeai sârbilor? Iar vulturul de pe steagul (stema) Moldovei nu trebuia să aibă două capete: unul al vulturului rusesc și unul sucit de cel rusesc?

 8. F.P. Răspunde

  Ai uitat țigania! :)

 9. Klingonianul Răspunde

  E O PORCARIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE REGIONALIZAREA.DA APA LA MOARA BOZGORILOR SA ISI SUSTINA „INDREPTATIREA ASIUPRAS CELOR 2 JUDETE,HARGHITA SI COVASNA.
  CE FACEM?
  IN RITMUL ASTA RAMANEM FARA TARA CAT DE CURAND.SI CAT NE-AM LUPTAT MII DE ANI SA O APARAM SI SA O INTREGIM,ACUM VIN O „GASCA” DE DOBITOCI CRETINOIZI” CU NEURONII IN PUTREFACTIE SI CRED CA AU ACEST „DREPT”.
  DREPTUL IL FACEM NOI „PROSTIMEAA” CARE NU ESTE LUATA IN CONSIDERARE ASA CUM TREBUIE SI NU NISTE LICHELE DE MAHALA CARE SEMNEAZA ASTFEL DE ACTE PE O MASA DINTR-O BODEGA INTR-UN FUM INFERNAL SI UN MIROS CARE NU POATE FI DESCRIS CA IMPUTICIUNE.
  PRIN URMARE SA NU LASAM NISTE GOLANI SA NE VANDA TARA DE TOT PENTRU CA DE ACEASTA DATA VOM DISPAREA PE VESNICIE DIN ISTORIA PLANETEI.CA SI CUM NU AM FI EXIOSTAT NICIODATA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: